Cloud

Wat zijn voor u de belangrijkste aspecten aan de cloud?

Overweegt u om met uw organisatie naar de cloud te gaan? Neem dan geen overhaaste beslissingen en zorg voor een goede voorbereiding op uw reis naar de cloud. Tectrade helpt u graag bij het in kaart brengen van de voor- en nadelen en de risico’s van ‘de cloud’. Om te kijken welke cloud het beste bij uw organisatie past, brengen we eerst de doelstellingen, wensen en ambities van uw organisatie in kaart. We kijken kritisch naar bestaande en nieuwe workloads en naar vereisten vanuit de organisatie.

Is uw organisatie en datacenter klaar voor de cloud?

Wij zorgen dat gegevens op de juiste plaats opgeslagen worden en klaar zijn voor gebruik wanneer u ze nodig heeft, met de juiste snelheid en beschikbaarheid. Daarbij kijken we of u uw huidige IT-investeringen beter kunt benutten of dat er eventueel nieuwe oplossingen nodig zijn. Ons team van specialisten biedt een volledig transitieplan van uw huidige omgeving naar een nieuwe infrastructuur die klaar is voor de toekomst.

Wij richten uw data zodanig in zodat u deze, indien gewenst eenvoudig kunt verplaatsen, van en naar de cloud. Voor omgevingen met grote hoeveelheden data is dit een meer kostenefficiënte oplossing dan de public cloud.
Samen met u creëren we een cloud platform waarmee uw data infrastructuur overzichtelijk, schaalbaar en goed te monitoren is. Wij helpen u graag bij het cloud ready, dan wel cloud enabled maken van uw organisatie en uw datacenter. Het is aan u of u uw infrastructuur als cloud omgeving on premise wilt beheren en ondersteunen, bij of via een derde partij of een combinatie hiervan. Met andere woorden: wij maken uw datacenter klaar voor de toekomst. En als u dat wilt, bieden we ook nog volledige ontzorging door middel van onze managed services.

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring met kritische data in complexe omgevingen en maak snel een afspraak met één van onze specialisten, wij delen onze kennis graag met u!

Wilt u eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden voor uw organisatie?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

U kunt ons natuurlijk ook bellen op:
+31 (0)345 547040

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@tectrade.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

mautic is open source marketing automation

Send this to a friend