Optimaal Cloudbeheer voor uw organisatie

De Cloud die bij u past

Er zijn talloze redenen om uw data naar de cloud te migreren: van minder investeringsuitgaven tot meer snelheid en flexibiliteit, een lagere TCO en een hogere benuttingsgraad van uw resources (mensen en schijfruimte). Maar daarbij zijn er zo veel mogelijkheden, dat het niet altijd duidelijk is hoe u uw cloudbeheer het beste kunt aanpakken. En is de cloud eigenlijk wel geschikt voor uw organisatie?

De cloud wordt opgehemeld als de ultieme verlossing voor bedrijven: eindelijk een omgeving die voordelig on-demand toegang tot opslag- en andere IT-faciliteiten biedt op het moment dat de omvang van uw bedrijfsgegevens de pan uitrijst. Maar de ene organisatie is de andere niet. Het is belangrijk goed te bekijken welke opties er precies passen bij uw organisatie, zodat u het maximale voordeel kunt behalen.

Cloud maximaal benutten met juiste cloudbeheer

Het maximaal benutten van cloud-potentieel vraagt om specialistische kennis en vaardigheden die wellicht moeilijk te vinden zijn binnen uw eigen organisatie. En die prijzig zijn wanneer u ze permanent in huis wilt hebben. Tectrade kan u helpen optimaal te profiteren van de cloud, zonder de bijbehorende nadelen zoals complex cloudbeheer. In samenspraak met u brengen we in kaart welke cloud-opslagoplossing het beste bij u past, of u dagelijks offsite back-ups wilt laten maken en of u af en toe een dataset in de cloud wilt brengen voor grondige analyse.

Wij stellen een aanpak op basis van public, private of hybride cloud voor en ontwerpen en bouwen de infrastructuur en databeheerarchitectuur die u voor de scherpste prijs de prestaties leveren die u nodig hebt. In het Tectrade Cloud Innovation Center kunnen onze solution-architecten en consultants alle denkbare oplossingen nabouwen, demonstreren en simuleren. Geen overbodige luxe als een private of hybride cloud wordt overwogen!

Met de cloud op úw manier haalt u eruit wat erin zit

Het beheer van uw cloud-oplossing is niet langer een last. Met een geïntegreerd aanbod bieden we u volledige gemoedsrust: één SLA voor uw private, public en hybride cloud-infrastructuur, een deskundig team voor beheer en onderhoud, scherpe tarieven op basis van verbruik, permanente prestatiemonitoring en vriendelijk, slagvaardig advies wanneer u dat nodig hebt.

Pas op de plaats

Bent u nog aan het nadenken over welke oplossing het beste bij uw organisatie past? Maak dan even pas op de plaats en neem geen overhaaste beslissingen. Voordat u de wereld van cloud (verder) betreedt, is het van belang de doelstellingen, wensen en ambities van uw organisatie in kaart te brengen. Welke rol hebben uw data, applicaties en infrastructuur? Kunt u huidige IT-investeringen beter benutten en hebt u eventueel nieuwe oplossingen nodig?

Nadat dit in kaart is gebracht, bijvoorbeeld met onze Cloud Readiness Check, weet u niet alleen of de cloud geschikt is voor u, maar ook waarvóór het geschikt is, welk soort (hybride) oplossing geschikt is en welke keuze u het beste kunt maken.

Laat u, net als BAS Holding overtuigen door onze expertise:

Wilt u eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden voor uw organisatie?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

U kunt ons natuurlijk ook bellen op:
+31 (0)345 547040

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@tectrade.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Send this to a friend