Networking

Is uw infra­structuur klaar voor de toekomst?

Het optimaliseren en virtualiseren van de IT-infrastructuur is een belangrijk onderdeel van het toekomstige datacenter dat klaar is voor de hybride cloud. Bij het (her)inrichten van datacenters kijken we kritisch naar de huidige netwerkomgeving. Verouderde hard- en software technologie zorgt voor een vermindering van de algehele performance en maakt een omgeving kwetsbaar. De digitalisering en mobilisering van werkzaamheden en applicaties vraagt om andere, hogere kwaliteitseisen. Het is belangrijk dat medewerkers vanaf elke locatie en met elk device snel en veilig toegang kunnen krijgen tot data en applicaties.

Noodzaak voor IT-beheer: efficiëntie

In de praktijk blijkt nog steeds dat maar weinig organisaties beschikken over goede en efficiënte IT-infrastructuren. Zonder de juiste IT-infrastructuur is uw IT-beheerder veel tijd kwijt met het managen van data en storage, loopt u risico om teveel geld uit te geven aan verouderde systemen en gebruikt u de beschikbare storageruimte inefficiënt. Het is daarom belangrijk om te investeren in nieuwe technologieën die u helpen voldoen aan de moderne vereisten op het gebied van capaciteit, snelheid en flexibiliteit. Zo kunt u kansen blijven benutten, innoveren en de concurrentie voor blijven!

Businessrules-gebaseerde oplossing

Voordat wij aan de slag gaan met de implementatie van een virtuele infrastructuur brengen we de business (processen) goed in kaart en kijken we kritisch of de huidige hard- en software nog voldoen aan de eisen van het toekomstige datacenter. Daarna gaan we aan de slag met een op businessrules-gebaseerde oplossing. Hiermee ondersteunen wij onze klanten bij het op de juiste en meest effectieve manier verwerken en opslaan van de steeds toenemende hoeveelheid data. Het is belangrijk dat de juiste data op de juiste plek wordt opgeslagen, zodanig efficiënt en veilig dat u uw data beheert en niet andersom.

Virtuali­satie­laag

Met een virtualisatielaag verbeteren wij de beheerbaarheid en beschikbaarheid en kunnen IT-afdelingen sneller en eenvoudiger reageren op vragen vanuit de business. Hierdoor nemen de beheersdruk en de totale storagekosten door verregaande automatisering en efficiëntie aanzienlijk af. Tectrade helpt diverse nationale en internationale organisaties bij het moderniseren en virtualiseren van serverinfrastructuren. Hiermee richten we traditionele interne IT infrastructuren in als gevirtualiseerde private cloud oplossingen waardoor we ze eenvoudig kunnen combineren met externe private en public cloud diensten.

Wilt u eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden voor uw organisatie?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

U kunt ons natuurlijk ook bellen op:
+31 (0)345 547040

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@tectrade.nl of bel +31 (0)345 547040.

Of vul het contactformulier in.

mautic is open source marketing automation

Send this to friend