Or­chestra­tion

Transparant en eenvoudig databeheer met orchestration

De (her)inrichting van een datacenter moet gebaseerd zijn op de doelstellingen, wensen en ambities van de organisatie. Veranderingen in bedrijfsprocessen en nieuwe diensten moeten snel en flexibel ingericht kunnen worden. Tectrade helpt enterprise organisaties bij het overzichtelijk en beheersbaar houden van data met orchestration. We kijken niet alleen naar bedrijfsprocessen, maar houden ook rekening met wijzigingen in wet- en regelgeving. De administratie of classificatie van data moet snel en eenvoudig aangepast kunnen worden bij de introductie van een nieuwe regelgeving, zoals GDPR.

Toekomstig datacenter biedt vrijheid in de cloud

Een tweede vereiste aan het toekomstige datacenter, is dat u uw data eenvoudig kunt migreren van legacy-platformen naar public cloud-diensten. En ook weer terug naar een private cloud-omgeving. De hybride architectuur die Tectrade voor u kan inrichten, biedt de vrijheid om data in eigen beheer te houden en te verplaatsen van en naar public cloud-omgevingen zoals Azure, Amazon en IBM Cloud, zonder beperkingen of lock-in.

Hoe complex is uw dataomgeving?

Het is belangrijk om grip te houden op alle datalocaties en precies te weten hoe en wanneer data zich tussen de omgevingen begeeft. In het toekomstige datacenter krijgt u meer controle en kunnen we ook een consistente backup- en disaster recovery-strategie tussen private en public cloud-omgevingen ontwikkelen. Dataprotectie en informatiebeveiliging zijn het DNA van Tectrade en we helpen u graag dit volledig uit te tekenen, in te richten en daarmee de veiligheid van uw data en datacenter te garanderen.

IT as a service

Door de vrijheid om ontwikkelingen in een private of public cloud te laten plaatsvinden, verkorten we de kostbare time to market en wordt IT werkelijk ‘as a service’ geleverd.
Of u nu kiest voor de public-, private- of hybride cloud wij bieden u een datacenter dat niet alleen snelheid maar vooral ook overzicht biedt. Perfect voor complexe data omgevingen.

Wilt u eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden voor uw organisatie?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

U kunt ons natuurlijk ook bellen op:
+31 (0)345 547040

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@tectrade.nl of bel +31 (0)345 547040.

Of vul het contactformulier in.

mautic is open source marketing automation

Send this to friend