Security

Hoe veilig is uw data?

De steeds maar toenemende waarde van data en de bedreigingen van vandaag de dag op het gebied van beveiliging zorgen ervoor dat IT security vaak hoog op de agenda staat. Het 100% zeker kunnen vertrouwen op en het veiliggesteld hebben van data en het voldoen aan wet- en regelgeving, is van groot belang voor elke organisatie.

Hoe veilig is uw data?

Om te weten te komen wat de juiste oplossing is voor uw organisatie, zal er goed gekeken moeten worden naar uw huidige infrastructuur. Welke data is er, waar staat het, van wie is het en hoe en wanneer wordt het benaderd? Hoe is uw data-infrastructuur ingericht en maakt u gebruik van de (hybride) cloud? Is deze ingericht in lijn met de eisen en doelstellingen op het gebied van robuustheid en beschikbaarheid in geval van calamiteiten? Al deze factoren en uw behoeften moeten inzichtelijk worden gemaakt om tot de passende oplossing te komen.

Vind uw passende security-oplossing met Tectrade

Tectrade helpt u graag met het verkrijgen van het inzicht in uw data, uw infrastructuur en uw behoeften. Daarna creëert Tectrade de bijpassende oplossing voor uw gegevensbescherming, op basis van bewezen dataprotectie-technologieën. Waar uw data ook staat, in de (hybrid) cloud of on-premise, het is altijd veilig beschikbaar voor gebruikers. Niet alleen dataprotectie, ook backup en recovery worden meegenomen in de aanpak, zodat gegevens teruggezet kunnen worden wanneer deze om welke reden dan ook niet meer beschikbaar zijn, of verloren of beschadigd zijn geraakt. U kunt er zelfs voor kiezen om Tectrade deze zware verantwoordelijkheid volledig op zich te laten nemen, met behulp van het managed services-aanbod.

Met de juiste security-aanpak maakt u zich nooit meer druk om de veiligheid van uw data. Dataprotectie en informatiebeveiliging zijn het DNA van Tectrade en we helpen u graag dit volledig uit te tekenen, in te richten en daarmee de veiligheid van uw data en datacenter te garanderen, maak vandaag nog een afspraak!

Wilt u eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden voor uw organisatie?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

U kunt ons natuurlijk ook bellen op:
+31 (0)345 547040

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@tectrade.nl of bel +31 (0)345 547040.

Of vul het contactformulier in.

mautic is open source marketing automation

Send this to friend