Actueel

23 jaar transformatie: van pure hardware naar complete oplossingen

Nicolai KippersluisNicolai Kippersluis CEO en Founder van Tectrade opende op 1 maart 1993 de deuren van het kantoor van Tectrade in Zeist. Tectrade heeft de afgelopen 23 jaar een enorm groei doorgemaakt en zich uiteindelijk begin 2015 in het huidige pand aan de oude haven van Culemborg gevestigd. In dit pand is tevens het Cloud Innovation Center gevestigd waar technisch specialisten en consultants samen met en voor klanten daadwerkelijke klantsituaties nabouwen, demonstreren en simuleren.

Trusted advisor

Waar Tectrade ooit begon met brokerage van met name het IBM mainframe- en midrangesegment kregen wij steeds vaker de vraag van klanten naar totale oplossingen waarmee de rol van ‘dozenschuiver’ langzaam veranderde in die van ‘trusted advisor’.

De laatste jaren ontzorgen wij onze klanten maximaal op het gebied van IT infrastructuur, Hybride Cloud, Big Data & Analytics en Data Protectie & Security. Wij adviseren en ondersteunen onze klanten met het uitwerken van de eisen en wensen en brengen deze in lijn met de doelstellingen van de organisatie. We ontwerpen hybride IT architecturen, verzorgen daadwerkelijke levering, implementatie, migratie en beheerdiensten. Daarnaast bieden we private, public en hybride cloud platformen.

Wij maken IT infrastructuren klaar voor de huidige wereld van Enterprise Hybride IT

Naast kennis is de relatie met onze klanten heilig. Onze klanten zijn geen nummers, we zorgen dat we bij onze klanten met vaste teams van experts werken om ze zoveel mogelijk te ontzorgen. Als er een probleem is, lossen we het eerst op, zonder te discussiëren over het hoe of waarom. Dat komt later wel. Hoe groot een uitdaging ook is, wij haken niet af maar gaan op zoek naar nieuwe mogelijkheden en oplossingen. Niets bezorgt ons zo’n kick als het bijna onmogelijke toch voor elkaar krijgen. En die drive zorgt ervoor dat wij al 23 jaar een gezonde organisch groeiende organisatie zijn in een roerige IT markt.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@tectrade.nl of bel +31 (0)345 547040.

Of vul het contactformulier in.

mautic is open source marketing automation

Send this to friend