Actueel

De juiste Endpoint/Cyber security tegen malware

Voorkom een uitbraak van malware

Zoals waarschijnlijk inmiddels bekend is er een nieuwe uitbraak van een nieuwe malware soort genaamd Petya, het betreft een ransomware variant. Vele grote en kleine organisatie zijn geïnfecteerd en de olievlek verspreid zich nog steeds.

Tectrade werkt met security oplossingen waarmee we uw workstations, servers, virtuele omgevingen, email, mobiele apparaten en gateways beschermen. Dit kan een onderdeel zijn van onze dienstverlening of afgenomen worden als standalone oplossing. Bij deze oplossing wordt er gebruik gemaakt van verschillende scanlagen, van de standaard signatures tot aan heuristische scanning en machine learning:

security, machine learning, Fsecure

Naast deze producten zijn er diensten die de mogelijke kwetsbaarheden voor en achter de firewall proactief in kaart brengen, met als doel de attack surface procesmatig te verkleinen (Vulnerability Management). Ons security portfolio is zo vormgegeven dat wij onze klanten preventief kunnen beschermen tegen commodity malware, gerichte aanvallen maar ook Advanced Persistent Threats.

Fsecure, security, endpoint, cyber securityDaarnaast is er een 24×7 dienst (Rapid Detection Service) waarbij er binnen 30 minuten na een aanval gereageerd wordt en er een oplossing geboden wordt, dit geldt voor het gehele interne netwerk.

 

Klik op de afbeelding voor een groter formaat.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@tectrade.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!