Actueel

Dubbele nominatie Dutch IT-Channel Awards 2016

Tectrade genomineerd voor 2 Awards: Cloud & Managed Services Provider en VAR of the Year

19 Januari 2017 vindt de tweede editie van het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala plaats. Het nieuwsplatform Dutch IT-channel reikt tijdens het gala Awards uit aan bedrijven en personen die in 2016, de beste prestaties hebben geleverd. Het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala is hét onafhankelijke Channel Award evenement voor de zakelijke IT-branche in Nederland.

Cloud & Managed services Reseller of the Year 2015

Vorig jaar werd Tectrade uitgeroepen tot Cloud & Managed services Reseller of the Year 2015. Een titel die we natuurlijk willen prolongeren. De nominatie voor Value Added Reseller is de kers op de taart.

Tectrade is al decennia lang toonaangevend trusted advisor voor diverse nationale en internationale klanten in de wereld van de enterprise hybride IT. Wij geloven dat in deze hyper connected wereld, mensen en data het meest waardevolle bezit zijn van elke organisatie.

Wij helpen onze klanten bij het continue transformatie proces naar nieuwe innovatieve oplossingsgebieden. Tectrade heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een consistente en betrouwbare trusted advisor in de transformatie die de nieuwe cognitieve technologieën voor klanten met zich meebrengt. Tectrade’s sterke focus op Enterprise Hybride IT leverde niet alleen diverse toonaangevende awards op. De focus resulteerde ook tot een enorme omzetgroei van 70% jaar op jaar. Tectrade heeft de afgelopen jaren met name geïnvesteerd in nieuwe oplossingsgebieden zoals Cloud, Analytics, Security en Commerce en de inspanningen op dit gebied zijn niet onopgemerkt voorbij gegaan.

Business Partner of the Year

Begin 2016 werd Tectrade in Orlando door IBM wereldwijd uitgeroepen tot Top Transformational Business Partner Europe voor het leveren van toegevoegde waarde aan klanten en het begeleiden van haar klanten met oplossingen die perfect aansluiten op het huidige cognitieve tijdperk. IBM Nederland heeft later in het jaar Tectrade verkozen tot IBM Business Partner of the Year. Een fantastische erkenning voor het team van Tectrade specialisten. De juiste combinatie van mensen, strategie en hechte partnerships is de basis voor het geweldige succes.

Tectrade is ruim 23 jaar geleden gestart als verkoper van tweedehands systemen maar heeft altijd focus gehouden op nieuwe innovatieve ontwikkelingen. Tectrade heeft een duidelijke footprint bij haar klanten en relaties in het transformatie proces naar het digitale tijdperk. We zorgen voor de beste hybride cloud, data- infrastructuur, security en analytics omgeving die past bij die specifieke klant met die specifieke wensen, eisen en toekomstplannen.

[De stemmingen zijn inmiddels gesloten]

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@tectrade.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!