Actueel

Strategische samenwerking Tectrade en
Pure Storage

Maximale ontzorging met de unieke flash storage oplossingen van Pure Storage

Op 6 februari jongstleden vond op het hoofdkantoor van Tectrade in Culemborg de kick off plaats van de strategische samenwerking tussen Tectrade en Pure Storage.

Door de toevoeging van de toonaangevende op all-flash gebaseerde opslagoplossingen van Pure Storage aan het kernportfolio van Tectrade kunnen wij onze klanten een cloud infrastructuur met maximale performance en rendement en eenvoudig beheer bieden.

Tectrade, Value Added Resseller of the Year en Cloud & Managed service provider, is de trusted advisor op het gebied van Enterprise Hybride IT. Wij ondersteunen klanten over de hele wereld bij hybride cloud, data-infrastructuren, security en analytics projecten. En zoals u mag verwachten van een onafhankelijke dienstverlener kijkt Tectrade alleen naar de meest betrouwbare oplossingen en diensten van de belangrijkste vendoren in markt. De oplossing van Pure Storage past uitstekend in een hybride cloud omgeving en biedt de juiste beschikbaarheid en de juiste performance.

Effortless, Evergreen en Efficient

‘Effortless, Evergreen en Efficient zijn de drie pilaren van Pure Storage en die sluiten perfect aan bij de doelstelling van Tectrade, het maximaal ontzorgen van onze klanten ’ aldus Tectrade.

Over Pure Storage

Pure Storage helpt organisaties hun business en IT-processen fundamenteel te transformeren waarmee zij nog innovatiever kunnen zijn. De op all-flash gebaseerde opslagtechnologie is, gecombineerd met zijn klantvriendelijke businessmodel, een aanjager voor noodzakelijke digitale transformatie binnen ondernemingen wereldwijd. De klanten van Pure Storage profiteren daarbij van Smart-Storage-oplossingen, die sterk vereenvoudigd, altijd beschikbaar en efficiënt zijn en bovendien een extreem lange levenscyclus hebben.

Pure Storage in de rapporten van analisten:

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@tectrade.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!