Actueel

Tectrade behaalt ISO 9001, 14001 en 27001 certificering

Kwaliteitsverbetering en duurzaamheid zijn enorm belangrijk voor Tectrade

Tectrade heeft recentelijk de ISO 14001 (Milieumanagement) en ISO 27001 certificeringen (Informatiebeveiliging) behaald en heeft tevens de hercertificering voor de ISO 9001 succesvol afgerond. Wij beschikten al over de ISO 9001 certificering en hebben de jaarlijkse audit voor Kwaliteitsmanagement succesvol afgerond. Onze klanten zijn door deze normeringen verzekerd van een organisatie die doet wat ze zegt, de zorg voor haar omgeving hoog in het vaandel heeft staan en waar ze de toegang tot hun informatie aan kunnen toevertrouwen. De certificaten onderstrepen nogmaals dat Tectrade continue bezig is met kwaliteitsverbetering en duurzaamheid.

ISO kwaliteitsgarantie

Nicolai Kippersluis, CEO & Founder van Tectrade: “Door onze managementsystemen te laten voldoen aan de ISO-normen, is het voor klanten zeer helder wat ze van ons mogen verwachten. De audits zijn streng en dwingen ons daarom constant te blijven verbeteren. Met name voor onze Managed Services klanten, waarvoor wij onder andere remote infrastructuur beheer doen, is het voldoen aan dit soort eisen van groot belang. Steeds meer relaties (met name zorginstellingen, overheden en beursgenoteerde organisaties) willen zeker weten dat als wij hun infrastructuur beheren, wij dat op een veilige, verantwoorde en voorspelbare manier doen. Behalve dat de ISO27001 normering aantoont dat we serieus omgaan met informatiebeveiliging is het ook belangrijk in de voorbereiding op het voldoen aan GDPR / AVG.”

ISO Certificeringen Tectrade

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@tectrade.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!