Actueel

Tectrade en Pure Storage sponsoren NLDC ISP Kartcompetitie

Niet alleen competitief in het datacenter!

Op zaterdag 21 april aanstaande vindt in de ‘Fabrique’ te Utrecht de 16e editie van de NLDC ISP Kartcompetitie plaats. Tectrade is samen met Pure Storage Gold sponsor van dit evenement en zal met twee teams de strijd aangaan tijdens Nederlands grootste, spannendste en meest competitieve IT-netwerkevenement!

Waarom de NLDC ISP kartcompetitie?

‘De oplossing die we bieden met Pure Storage sluit erg goed aan op de behoefte van Service Providers en draait inmiddels al in talloze datacenters. Bij onze gezamenlijke Service Provider klanten realiseren we een kostenbesparing door storage efficiëntie, datareductie én een grote besparing op het beheer. Deze competitie is een mooie gelegenheid om het gezamelijk succes met onze klanten te vieren’ aldus Nicolai Kippersluis, CEO en Founder van Tectrade.

Het evenement trekt jaarlijks tussen de 600 en 700 medewerkers van ISP’s in Nederland en is niet alleen leuk voor de deelnemers aan de kartcompetitie want naast het karten organiseren de sponsoren verschillende activiteiten rondom het thema van dit jaar ‘Kartel’. Zo kun je bij Tectrade je ‘Get Away Skills’ testen in een echte Formule 1 race simulator waarbij je bovendien kans maakt op fantastische prijzen. Nieuwsgierig geworden? Kijk op de website van de ISP Kart competitie voor meer informatie!

Waar: ‘De Fabrique‘, Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht
Programma 2018 (onder voorbehoud):

11.00 uur – Deuren open & registratie startISP Kart competitie
12.00 uur – Officiële opening
12.15 uur – Start Activiteiten + racebriefing 1e race
12.45 uur – Start 1e endurance race
14.30 uur – Pauze + racebriefing 2e endurance race (in SILO61)
15.00 uur – Start 2e endurance race
16.00 uur – Finale Brocade Patchcompetitie
16.45 uur – Sponsorrace
17.15 uur – Finale race
18.00 uur – Prijsuitreiking + After Party SILO 61
19.00 uur – Einde after party
19.30 uur – Einde programma / Afsluiting Sponsoractiviteiten

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@tectrade.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!