Actueel

Tectrade genomineerd voor Channel Awards 2016!

Tectrade is genomineerd in de categorie Trusted Advisor of the Year!

Tectrade is de specialist op het gebied van Enterprise Hybride IT. Wij ondersteunen klanten over de hele wereld bij hybride cloud, data-infrastructuren, security en analytics projecten. De mensen van Tectrade zijn enorm gemotiveerd, ze hebben naar eigen zeggen innovatie, commitment, loyaliteit en partnership in het DNA zitten. ‘We zijn enthousiast, houden van uitdagingen en vinden plezier hebben in wat we doen extreem belangrijk.’

En zoals u mag verwachten van een onafhankelijke dienstverlener kijken ze alleen naar de meest betrouwbare oplossingen en diensten van de belangrijkste vendoren in markt. Ze zoeken lange termijn relaties, hierbij is het uitgangspunt dat ze niet voor de simpelste weg kiezen op de quick win, maar klanten kritisch en opbouwend van een lange termijn advies voorzien. De klanten van Tectrade hebben één ding gemeen: hun onderneming vertrouwt fundamenteel op data.

Tectrade heeft een enorm succesvol jaar achter de rug, afgelopen juni werden
ze door IBM benoemd tot IBM Business Partner of the Year, daarnaast ontving het bedrijf awards voor IBM PowerSystems en IBM zSystems.

“Het is geweldig dat onze investeringen en de inspanningen van ons team beloond worden met deze nominatie! Stemt u op Tectrade?”

[De stemming is inmiddels gesloten]

Channel Awards

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@tectrade.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!