Actueel

Tectrade sponsor Common Benelux Event

De IBM i gebruikersvereniging Common organiseert op maandag 8 en dinsdag 9 oktober 2018 het Common Benelux Event. 

Common Benelux: IBM Power & i Systems Community

Tijdens de eerste dag van het event kunnen de bezoekers deelnemen aan interactieve workshops of deepdives naar keuze met sprekers en trainers van HelpSystems, CD Invest en IBM. Tijdens de middagsessies kan er gekozen worden voor technische trainingen en het behalen van certificeringen.

De keynote presentaties op de tweede dag worden verzorgd door IBM Executives Alison Butterill en Huibert van de Putte. Daarnaast staan er een expo en educatieve tracks op de agenda op het gebied van applicatie development, open source, systeem beheer en security.

Natuurlijk mag Tectrade als IBM Platinum Business Partner, niet ontbreken bij dit event. Onze specialisten hebben jarenlange kennis van en ervaring met IBM i-omgevingen. Tal van onze nationale en internationale klanten maken gebruik van deze kennis bij complexe design-, implementatie- en migratieprojecten. Daarnaast neemt de vraag naar onze educatie- en supportdiensten zoals PowerAssist enorm toe.

PowerAssist

Met Tectrade’s ‘PowerAssist’ bieden wij een bewezen Enterprise managementoplossing voor IBM i. Onze specialisten bieden op SLA gebaseerde monitoring-, reporting- en managementsupportdiensten. PowerAssist is in verschillende servicelevels verkrijgbaar en uit te breiden met aanvullende diensten, zoals performance-metingen, een jaarlijkse health- of disaster recovery-check en escalatie-management. Geen zorgen dus meer om kennis en continuïteit voor IBM i, wij denken graag met u mee.

Tijdens het event wisselen we graag met u van gedachten over uw IBM i omgeving!

Komt ook naar het Common ‘Benelux Power 2018’ event. Kijk hier voor meer informatie over de sprekers en de verschillende workshops, u kunt zich hier ook direct aanmelden.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@tectrade.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Send this to a friend