Actueel

Tectrade Value Added Reseller of the Year 2016

Tectrade wint de award voor Value Added Reseller of the Year 2016!

Value Added Reseller of the Year 2016Op donderdagavond 19 januari jongstleden ontving Tectrade tijdens het Dutch IT Channel Award Gala de award voor Value Added Reseller (VAR) 2016.

Hoofdredacteur Witold Kepinski en de ‘Leading Ladies’ Dewi, April en Michelle van de Pandora Dinner Show reikten de prijzen uit aan bedrijven en personen die in de ogen van het Nederlandse IT-kanaal afgelopen jaar de beste prestaties hebben

Tectrade was dit jaar dubbel genomineerd en wel in de categorieën Cloud & Managed Services en VAR of the year.
Vorig jaar werd Tectrade uitgeroepen tot Cloud & Managed services Reseller of the Year 2015. ‘De award die we dit jaar hebben gewonnen, Value Added Reseller is voor ons echt de hoofdprijs’.

Tectrade heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een consistente en betrouwbare trusted advisor op het gebied van innovatieve oplossingen. De sterke focus op Enterprise Hybride IT leverde naast diverse toonaangevende awards en nominaties ook goede omzetcijfers. Tectrade heeft de afgelopen jaren enorm geïnvesteerd in nieuwe oplossingsgebieden en heeft bij diverse toonaangevende vendoren de hoogste partnerstatus bereikt. Wij streven continue naar het leveren van een stuk toegevoegde waarde met deze award als blijk van beloning. Wij willen graag iedereen bedanken die zijn stem op Tectrade heeft uitgebracht!

Business Partner of the Year

Begin 2016 werd Tectrade in Orlando door IBM wereldwijd uitgeroepen tot Top Transformational Business Partner Europe voor het leveren van toegevoegde waarde aan klanten en het begeleiden van haar klanten met oplossingen die perfect aansluiten op het huidige cognitieve tijdperk. IBM Nederland heeft later in het jaar Tectrade verkozen tot IBM Business Partner of the Year. Een fantastische erkenning voor het team van Tectrade specialisten. De juiste combinatie van mensen, strategie en hechte partnerships is de basis voor het geweldige succes.

Tectrade is ruim 23 jaar geleden gestart als verkoper van tweedehands systemen maar heeft altijd focus gehouden op nieuwe innovatieve ontwikkelingen. Tectrade heeft een duidelijke footprint bij haar klanten en relaties in het transformatie proces naar het digitale tijdperk. We zorgen voor de beste hybride cloud, data- infrastructuur, security en analytics omgeving die past bij die specifieke klant met die specifieke wensen, eisen en toekomstplannen.

Op Dutch IT-Channel leest u meer over deze feestelijke awarduitreiking.

Value Added Reseller of the YearValue Added Reseller of the year

Bekijk hier het videoverslag van de feestelijke awardshow:

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@tectrade.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!