Actueel

Tectrade versterkt DHPA als datamanagement specialist

Tectrade heeft zich aangesloten bij de DHPA, de brancheorganisatie voor het topsegment van de Nederlandse cloud- en hostingindustrie.

Tectrade nieuwe businesspartner van DHPA

De Dutch Hosting Provider Association (DHPA) maakte het nieuws vandaag bekend. Tectrade is 25 jaar geleden begonnen als leverancier van IBM AS400 en mainframe oplossingen en heeft zich ontwikkeld tot multi-vendor partner die gespecialiseerd is in IT-virtualisatie en datamanagement. Door de lange ervaring met, en grondige kennis van complexe ICT infrastructuren is Tectrade een aangewezen partner voor DHPA.

Tectrade is een organisatie met 35 enthousiaste specialisten die op basis van eigen expertise en een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde partners de gewenste totaaloplossing leveren. Tectrade helpt organisaties bij de reis naar de cloud. Het bedrijf gaat daarbij uit van de visie dat IT een accelerator voor bedrijven is en niet langer alleen een faciliterende rol speelt. Tectrade heeft recent ISO 14001 (milieumanagement), ISO 27001 (informatiebeveiliging) en ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) certificeringen (opnieuw) behaald.

“Wij hebben een succesvolle oplossing met onder andere Pure Storage die enorm goed aansluit op de behoefte van service providers. Deze oplossing draait inmiddels al naar volle tevredenheid in talloze datacenters. Bij onze gezamenlijke service provider klanten realiseren we een kostenbesparing door storage efficiëntie, datareductie én een grote besparing op het beheer. Naast storage kijken we graag naar datamanagement in zijn geheel en vergeten we zeker het stuk dataprotectie niet.” aldus Nicolai Kippersluis, CEO en founder van Tectrade.

“Natuurlijk zijn we altijd op zoek naar specialisten die door middel van het combineren van verschillende expertises vanuit leveranciers een nieuw of beter inzicht kunnen brengen voor onze deelnemers en dus hun klanten”, zegt Ruud Alaerds, directeur van DHPA. “Met Tectrade is een interessante partner gevonden die bijvoorbeeld het zeer actuele en relevante topic van datamanagement mede inhoud kan geven.”

DHPA kijkt dan ook uit naar een goede, inhoudelijke samenwerking en is verheugd Tectrade te kunnen verwelkomen in het DHPA netwerk.

Over DHPA, Trusted Cloud Experts

De stichting DHPA vertegenwoordigt met ruim 30 marktleidende deelnemers en enkele tientallen A-merk leveranciers van technologie en diensten het topsegment van de Nederlandse cloud- en hostingindustrie. DHPA-deelnemers onderscheiden zich door professionaliteit, kwaliteit en grote aandacht voor informatiebeveiliging. Zij nemen samen een aanzienlijk deel van de managed hostingomzet in Nederland voor hun rekening.DHPA zet met zijn code of conduct de toon voor professioneel, integer en ethisch handelen. DHPA-deelnemers zijn daarmee een voorbeeld voor de gehele online sector als het gaat om leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten. Meer informatie over de organisatie: www.dhpa.nl

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@tectrade.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!