Actueel

TectTalks, actuele topics in digitale hybride wereld

Tectrade introduceert TectTalks, korte interactieve webinars over actuele topics

TecttalksDe trends op IT gebied gaan razendsnel en niet alle informatie is even prettig ‘leesbaar’. Daarom start Tectrade met TectTalks, korte informatieve online sessies over actuele topics. Webinars zijn een eenvoudige manier om kennis en expertise te delen. Dankzij de polls en het feit dat deelnemers vragen kunnen stellen zijn onze ‘TectTalks’ een interactieve manier van informatieverstrekking.

Wij merken dat veel van onze relaties onder grote tijdsdruk werken en niet altijd tijd hebben om alle nieuwe ontwikkelingen te volgen. De zogenaamde TectTalks die we dit jaar introduceren snijden diverse actuele topics aan. We laten de verschillende mogelijkheden en toepassingen zien waardoor u een beeld krijgt van de voordelen die een oplossing voor een organisatie met zich mee kan brengen. In 15-30 minuten praten wij u bij. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om een afspraak met onze specialisten in te plannen om dieper op het onderwerp in te gaan.

Vraagstukken uit de praktijk

De volgende onderwerpen zullen de komende maanden voorbij komen tijdens de TectTalks: SAP HANA op Power, Dell EMC’s Datadomain oplossing, Hyperconverged Infrastructures, VMWare op IBM Cloud Bluemix (voorheen Softlayer), Backup Office365, Tectrade cloud services.

Tectrade’s enthousiaste getalenteerde team van Solution Architecten heeft per onderwerp agendapunten samengesteld die gebaseerd zijn op de praktijk. Zij weten als geen ander wat er speelt binnen grote organisaties en waar organisaties voordelen kunnen behalen op gebieden als veiligheid, betrouwbaarheid en effectiviteit.

Volg Tectrade ook op LinkedIn dan blijft u op de hoogte van nieuwe TectTalks (showcasepagina), achtergrondinformatie en actualiteiten in de wereld van Enterprise Hybride IT.

Bekijk de replay van de meest recente TectTalk hier:

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@tectrade.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Send this to a friend