Actueel

Weet u wat er gebeurt in uw netwerk?

Welkom in de onveilige wereld van Enterprise Hybride ITEnterprise Hybride IT

In de huidige digitale wereld is data steeds belangrijker en moet deze altijd en
overal oproepbaar en toegankelijk zijn. Maar hoe weet je wat er allemaal in je netwerk gebeurt? Kun je aan je management of aan de toezichthouder aantonen dat je weet wat er allemaal speelt in het netwerk?

Niets doen is geen optie!

Veel van onze klanten weten dat ze stappen moeten maken maar weten niet precies waar ze moeten beginnen of hoe ze het gestructureerd moeten aanpakken. Security is niet meer alleen een zaak van de ICT afdeling maar de IT infrastructuur is wel een goede enabler. Het beschermen van data is niet alleen belangrijk om aan de wetgeving te voldoen. Je wilt je data vooral beschermen tegen risico’s van binnen en van buiten uw organisatie.

De specialisten van Tectrade geven u graag uitleg over de verschillende facetten en mogelijkheden. Onderstaande video geeft een goede impressie van de actuele aandachtspunten die we besproken hebben tijdens een recente security sessie die we samen met IBM hebben georganiseerd. Indien u zelf een sessie of webinar wenst bij te wonen kunt u dit per mail (marketing@tectrade.nl) aangeven zodat wij u hiervoor een persoonlijke uitnodiging kunnen toezenden.

Wilt u ook meer informatie over de juiste security aanpak voor uw organisatie?

Neem dan contact op met Tectrade, wij helpen u graag verder!

Enterprise Hybride IT

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@tectrade.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Send this to a friend