Data Protection: de beveiliging van uw bedrijfsgegevens

Data is het hart van uw organisatie, beveiliging van bedrijfsgegevens is van levensbelang.

Zonder data zou uw organisatie niet kunnen overleven. En de manier waarop data wordt opgeslagen, beheerd en beveiligd kan het verschil maken tussen een slecht bedrijf, een goed bedrijf en een fantastisch bedrijf.

Uw organisatie heeft continu behoefte aan meer en andere data. Data protection in combinatie met de toegankelijkheid en beschikbaarheid van data wordt daarmee een steeds grotere uitdaging. En als u die niet weet te overwinnen, brengt u uw hele onderneming in gevaar: van uw dagelijkse processen tot uw SLA’s en wettelijke verplichtingen.

Effectieve systemen voor back-up en recovery zijn cruciaal

Met de hulp van Tectrade wordt data protection uw tweede natuur. In partnership met u vinden we de juiste oplossingen op het gebied van software, opslag, back-up, hoge beschikbaarheid en datarecovery. En we laten u zien hoe u uw toenemende hoeveelheden gegevens moeiteloos beveiligt.

Als u dat wilt, kunnen we deze taak ook volledig op ons nemen. Dankzij onze managed back-up services maakt u zich nooit meer zorgen over gegevensbescherming en kunnen uw IT-teams al hun aandacht richten op het ondersteunen, verbeteren en transformeren van uw organisatie.

Waarom Tectrade?

Weten waarom wij de oplossing hebben? Als sinds het begin van deze eeuw houden wij ons bezig met data protection – en we stoppen pas met zoeken wanneer we de perfecte oplossing voor u vinden. Tectrade biedt:

  • de ultieme combinatie van vaardigheden en ervaring;
  • oplossingen op basis van bewezen, enterprise-class technologie;
  • on-site, private cloud en managed services;
  • een obsessie met het creëren van meetbare resultaten.

Data protection

IBM Spectrum Protect (voorheen bekend als TSM oftewel Tivoli Storage Manager) is al jaren een van de slimste tools op de markt voor data protection. Meer dan 2/3 van wereld’s Fortune 100 organisaties vertrouwen op IBM Spectrum Protect ter bescherming van hun meest waardevolle data. Spectrum Protect biedt unieke enterprise-class schaalbaarheid, intelligente detectie van virtuele omgevingen en grote efficiencywinsten qua ruimte en kosten – als je weet hoe je ermee om moet gaan. En dat weten we. Wij kennen deze oplossing als geen ander. Tectrade is actief (bestuurs)lid van de Spectrum Protect/Tivoli usergroup waarbij ervaring en kennis delen centraal staat.

Wilt u een extreem eenvoudig en toch robuust back-upsysteem, dan bieden wij u Spectrum Protect als managed service aan. Draait u Spectrum Protect liever in-house, dan leveren we u de software, hardware en vaardigheden die u nodig hebt. Zo stemmen we de architectuur compleet af op uw bedrijf, en geniet u de zekerheid van een licentie op basis van kosten per terabyte.

Data-archivering / Langetermijnarchivering

Wie gegevens rendabel wil beschermen, moet verschillende datatypen verschillend behandelen – en alles op de meest geschikte plek bewaren.

Hebt u behoefte aan een geavanceerde of specialistische archiveringsoplossing, dan zit u bij Tectrade goed. Wij helpen u ook graag met het vaststellen van een archiveringsbeleid dat er bijvoorbeeld voor zorgt dat oude, onbenutte gegevens automatisch van snelle, dure schijven naar een goedkoper medium worden verplaatst.

Data-ontdubbeling

Ontdubbeling is een krachtige bondgenoot in de strijd voor meer efficiëntie die u de mogelijkheden van op disk gebaseerde back-upsystemen volledig laat benutten. Bij Tectrade vindt u de expertise om weer heer en meester over uw data te worden en het maximale uit krachtige data-ontdubbelingsoplossingen te halen.

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten of data protection, mail ons of bel +31 (0)345 547040

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@tectrade.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Send this to a friend