Tectrade Business Club

Treed nu toe tot de Tectrade Business Club: hét platform om inspiratie en kennis op te doen over uw datamanagement!

Datamanagement kent vele uitdagingen, dat snappen we bij Tectrade als geen ander. Deze kunnen we oplossen door van elkaar te leren. Daarom organiseert Tectrade regelmatig kleinschalige interactieve sessies onder de noemer ‘Tectrade Business Club’ om waardevolle datamanagementkennis te delen.

Wat kunt u verwachten?

Iedere sessie wordt een interactieve masterclass gegeven over een specifiek thema binnen enterprise datamanagement.Tijdens deze sessie is er ruimte voor onze klanten en geïnteresseerden om kennis met elkaar uit te wisselen over hun datamanagement, de uitdagingen die zij ervaren en hoe deze opgelost kunnen worden. Dit biedt de deelnemers de mogelijkheid een kijkje te nemen over de schutting bij gelijkgestemden, om zo te weten te komen hoe collega’s in andere markten hun datahuishouding inrichten en hun uitdagingen aanvliegen. U leert van ons en uw vakgenoten. En wij leren van u!

Eerste editie: 26 september, 14.00 uur

De eerste sessie van de Tectrade Business Club zal plaatsvinden op donderdag 26 september 2019 bij Tectrade in Culemborg. Het thema van deze bijeenkomst is ‘Integratie met clouddiensten? Behoud de regie over uw data!’. We zullen ingaan op de uitdagingen van organisaties om op een gecontroleerde manier gebruik te maken van on-premise én clouddiensten.Ook zullen we aandacht besteden aan het in lijn brengen van uw enterprise architectuur en uw businessprocessen.

Naast onze CIO Derk-Jan Boon en onze senior solution architect Udo Brok zullen de specialisten van ValueBlue een uitleg geven over de BlueDolphin software die wij regelmatig inzetten om de applicatielaag, businessprocessen en onderliggende infrastructuur in kaart te brengen bij cloud assessment sessies.

Deelnemers aan deze dag kunnen zich tegen gereduceerd tarief aanmelden voor een proof of value.

Aanmelden

Meld u nu aan door het formulier aan de rechterkant in te vullen. Wij hopen u graag te verwelkomen op 26 september tijdens de eerste sessie!

Schrijf je in voor 26 september en join de club!