Whitepaper

Bereik meer met een All Flash Datacenter

De toegevoegde waarde van een All Flash Datacenter

Uw cloud, mobile en social omgevingen vragen om maximale performance en capaciteit. Met een All Flash Datacenter kunt u realtime inzicht krijgen op uw primary storage workloads.

  • Versnel uw workloads, in de cloud of in uw datacenter, met All Flash krijgt u beter en sneller inzicht.
  • Optimaliseer uw storage, verlaag uw kosten en versnel uw ROI met datareductie door inline de-duplicatie, pattern removal, inline compressie, thin-provisioning, snapshots en meer.
  • Vereenvoudig uw storage beheer. Haal meer uit uw infrastrctuur door maximale efficiency en performance met een gebruiksvriendelijke interface.

Het toekomstige datacenter kan niet om All Flash heen maar er is zijn veel verschillende oplossingen beschikbaar dus het is belangrijk dat u voor de juiste oplossing kiest die geschikt is voor uw omgeving.

Wilt u weten welke voordelen All Flash uw organisatie kan brengen?

Tectrade heeft jarenlange ervaring het optimaliseren van complexe dataomgevingen en infrastructuren. Wij helpen u graag bij het inventariseren van uw huidige omgeving en de bedrijfsdoelstellingen om vervolgens, samen met u, te kijken u waar we uw infrastructuur kunnen optimaliseren zodat uw datacenter klaar is voor de toekomst en de organisatie nog beter kan ondersteunen.

Neem contact op met onze datamanagementspecialsten, wij wisselen graag met u van gedachten! Tel. 0345-547040 of mail naar info@tectrade.nl

Open het whitepaper van Mesabi Groep over het optimaliseren van IT infrastructuur:

Whitepaper

Send this to a friend