Referentiecase

Referentiecase: i3D.Net verhoogt groei en wendbaarheid

De All Flash referentiearchitectuur helpt i3D.net service niveaus te overstijgen, de flexibiliteit te vergroten en dataservices uit te breiden.

i3D.net, opgericht in 2002 in Rotterdam, is expert in performance hosting. i3D.net is een managed hosting provider die tegenwoordig wereldwijd 10.500 servers beheert in 26 ISO27001-gecertificeerde datacenters. Het bedrijf biedt wereldwijde hostingoplossingen met een prestatiegarantie en 24/7 ondersteuning.

Versterking concurrentiepositie

i3D.net heeft zijn aanbod en concurrentiepositie versterkt met de implementatie van de Pure Storage FlashArray//M20. Hiermee voldoet i3D.net aan de hoge eisen van zijn grootste klanten. Tectrade heeft de Pure Storage-oplossing als referentiearchitectuur aangeboden, waarmee i3D.net een kant-en-klare toepassing kan aanbieden aan nieuwe en bestaande klanten. Hierdoor wordt de wendbaarheid van i3D.net nog verder vergroot.

Bekjik onderstaande video:

De hoge latency die problemen veroorzaakte voor de grootste klanten van het bedrijf, is teruggebracht tot één milliseconde.

Download de referentiecase en lees hoe de geboden storage architectuur de problemen van i3D.net oplost of bel direct voor een afspraak: 0345-547040!

Waarom zou u zichzelf niet de beste service gunnen?

Met een infrastructuur die klaar is om uw bestaande én nieuwe diensten te ondersteunen. Die voor u up-to-date wordt gehouden en daardoor nooit meer veroudert. Met bovendien een hoge performance en beschikbaarheid, waarbij u ook nog eens bespaart op ruimte, stroomverbruik en koeling. En met een speciaal Service Provider afnamemodel waarbij u tot 60% TCO besparing kunt realiseren.

Vul gegevens hieronder in en wij nemen contact met u op:

 

Laat u gem. 1x per maand informeren over de ontwikkelingen op het gebied van datamanagement

Send this to a friend