Combineer VMware en Rubrik in het moderne datacenter

Event: Lunch & Learn met VMware en Rubrik

VMware en Rubrik nodigen u uit:

dinsdag 2 juli 2019 – 12.30-17.30 uur – Office Rubrik, Amsterdam

Combineer Software Defined, Private-cloud, Automation en Security in het moderne datacenter

In één middag laten onze partners Rubrik en VMware zien hoe u in het datagedreven tijdperk Software Defined, Private-cloud, Automation en Security optimaal combineert. Viktor van den Berg, Solutions Engineer (VMware) en Filip Verloy, EMEA Field CTO (Rubrik) zullen de sessie verzorgen. Daarnaast zal Michel Luxembourg van Tectrade ook van de partij zijn om eventuele vragen te beantwoorden.

Agenda
12:30 – 13:00 uur: Registratie & Lunch
13:00 – 13:15 uur: Welkom
13:15 – 14:30 uur: VMware Multi-Cloud Management met (private) Cloud Automation Services*

14.30 – 14.45 uur: Pauze
14:45 – 15:30 uur: Instant Applications Availability voor VMware**
15:30 – 16:15 uur: Policy Based Architecture met Rubrik en het Software Defined Data Center***
16:15 – 16:30 uur: Q&A
16:30 – 17:30 uur: Netwerkborrel met Bites

Locatie
Rubrik, 5e etage
Hoogoorddreef 54, NH 1101 BE Amsterdam

Schrijf u snel in want vol=vol!

Over de sessies:

*VMware Multi-Cloud Management met (private-) Cloud Automation Services

De dagen dat organisaties slechts gebruikmaken van één datacenter en alleen on-premises silo diensten liggen achter ons. Organisaties willen risico’s en kosten spreiden en gebruik maken van geavanceerde diensten die ontsloten worden door verschillende aanbieders.
Hoe ga je om met beheer, controle, kosten in een multi-cloud omgeving? Maakt u gebruik van meerdere (private-) cloud specifieke tools of levert men een eenvoudige en agnostische oplossing. VMware Cloud Automation Services biedt de mogelijkheid om eenvoudig diensten te ontwikkelen en beheren, in een multi (private-) cloud wereld.

Keywords: Infrastructure-as-Code, Iteratief, multi-cloud en agnostisch. In de sessie ervaart u hoe eenvoudig het is om multi-cloud te realiseren met VMware (private-) Cloud Automation Services.

**Instant Application Availability voor VMware

Rubrik biedt geavanceerde databescherming, search, analytics, compliancy en copy data management voor VMware omgevingen. Hiermee is een zeer lage RTO te behalen, realiseert men een kostenbesparing tot wel 50% en is ontwikkeling van applicaties significant te accelereren. De wendbaarheid die enterprise organisaties verkrijgen door een cloud-native architectuur stelt een ieder in staat om data gemakkelijk te dirigeren tussen datacenters en de (private-) cloud.

***Policy Based Architecture met Rubrik en het Software Defined Data Center

Het moderne datacenter is onderhevig aan constante veranderingen en wordt daarmee onder druk gezet om op een andere manier te opereren. Nieuwe services en applicaties worden steeds vaker dynamisch ontwikkeld, getest, uitgevoerd en beveiligd voor een breed scala van infrastructuurplatformen. Voor operationele teams is dit een enorme uitdaging. Het wordt des te belangrijker om middels een policy gedreven architectuur de complexiteit weg te nemen en het managen van data te vereenvoudigen.

Aanmelden:

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!

Send this to a friend