Kennissessie: IBM Innovaties en ontwikkelingen

Kennissessie: IBM innovaties en ontwikkelingen

Tectrade maakt veel gebruik van IBM oplossingen voor het datamanagement bij klanten. Hierbij staan innovatie, betrouwbaarheid en samenwerking centraal. IBM is echter een enorm innovatief bedrijf waardoor het bijna onmogelijk is om alle ontwikkelingen bij te houden.

Een goede reden om de eerstvolgende bijeenkomst van Tectrade’s Business Club geheel aan IBM innovaties en ontwikkelingen te wijden.
We hebben voor deze sessie drie IBM kopstukken uitgenodigd die u helemaal bijpraten over de meest recente oplossingen en de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Albert Verhoeff, IBM’s Systems Leader zal ingaan op de ontwikkelingen van IBM Storage in de Hybride Multicloud en de ontwikkelingen met Red Hat & IBM Cloud Paks. Daarnaast zal hij even ingaan op de ontwikkelingen op het gebied van Power Systems en de strategische samenwerkingen op het gebied van SAP en SAS.

Vincent Visser, Director IBM Cloud zal u informeren over IBM’s next generation platform en het ‘Open Hybrid Multicloud Platform’ met Red Hat OpenShift en Enterprise Linux.

De keynote van deze middag zal worden verzorgt door Gerard Smit, CTO van IBM Benelux. Gerard is een veel gevraagd gast spreker op klanten events, bij universiteiten en technologische evenementen. Hij neemt u deze middag mee op een digitale ontdekkingsreis en zal hij zijn visie geven over de nieuwste technologische ontwikkelingen zoals Kunstmatige Intelligentie, Augmented Intelligence, Edge Computing, Internet of Things en Neurosynaptic systemen die impact gaan hebben op individuen, bedrijven en maatschapij.

Wanneer: 17 september 2020

Waar: Tectrade – Kleine Buitenom 8 te Culemborg

Agenda:

12.00-13.00 uur: Inloop met koffie/thee/lichte lunch

13.00-13.15 uur: Korte introductie/welkomstwoord
Door: Nico Sleutel, CCO Tectrade

13.15-14.00 uur: Visie & Strategie, ontwikkelingen op het gebied van IBM Systems
Door: Albert Verhoeff, IBM Systems Leader for the Netherlands, Brand Unit Executive IBM Power Benelux

14.00-14.45 uur: Visie & Strategie, ontwikkelingen op het gebied van software en IBM’s hybride multicloud oplossingen
Door: Vincent R. Visser, Director IBM Cloud & Cognitive Software Benelux

14.45-15.00 uur: pauze

15.00-16.00 uur: Technologische ontwikkelingen
Door: Gerard E.A. Smit, CTO IBM Benelux

16.00-16.15 uur: Afsluiting en Q & A’s door Derk-Jan Boon, CIO Tectrade

16.00-17.00 uur: Borrel en netwerkgelegenheid

Tijdens de sessie is er ook de mogelijkheid voor het onderling uitwisselen van kennis en ervaring. Dit biedt de deelnemers de mogelijkheid een kijkje te nemen over de schutting bij gelijkgestemden, om zo te weten te komen hoe collega’s in andere markten hun datahuishouding inrichten en hun uitdagingen aanvliegen. U leert van ons, onze leveranciers en uw vakgenoten.

Geïnteresseerd deze bijeenkomst van Tectrade’s Businessclub? Schrijf je snel in!

 

Schrijf je nu in voor de sessie op 14 mei en join the club!

ONZE SPREKERS

Albert Verhoeff
IBM Systems Hardware Leader

Vincent Visser

Vincent Visser
Director IBM CLoud & Cognitive Software Benelux

Gerard Smit

Gerard Smit
CTO IBM Benelux