Powercolleges voor IT’ers

Tectrade spreker tijdens IT-DeepDive

Tectrade spreker tijdens IT-DeepDive

‘IT-DeepDive geeft jou als IT’er een kennis boost op de meest actuele IT-thema’s. In de powercolleges delen topdocenten hun kennis en visie. Door de combinatie met aansprekende cases, kun je met de kennis direct aan de slag! IT DeepDive is een initiatief van AG Connect.’

Tectrade is deze dag als partner aanwezig en zal tijdens een powercollege inzicht geven over het belang van een goede cloudstrategie.

Case: Het belang van een goede cloudstrategie
Spreker: Derk-Jan Boon | CIO bij Tectrade

Een grote retailer wil graag ‘all the way to the cloud’. Tijdens deze sessie vertellen we over de noodzakelijke voorbereidingen op deze reis naar de cloud. Van het in kaart brengen en analyseren van de huidige omgeving, businessprocessen en applicaties tot de afhankelijkheden hiervan. Pas dan is het mogelijk een goede passende strategie te schrijven om applicaties naar de cloud te brengen en on premise applicaties beter te laten communiceren met applicaties die in de cloud draaien. We beschijven de processtappen die Tectrade samen met de klant doorloopt voordat er überhaupt over een strategie gesproken kan worden.

Meer informatie over het event en het volledige programma treft u hier aan.

IT-DeepDive, 19 november 2018, vanaf 15.00 uur – Inn Style te Maarssen

Heeft u interesse om dit event gratis* bij te wonen? Stuur een mail naar marketing@tectrade.nl dan nemen wij contact met u op!

* het reguliere tarief voor toegangskaarten is € 299,-, wees er snel bij, op = op!

Send this to a friend