Serviceproviders

Blijf zorgeloos ‘altijd groen’ met Evergreen Storage

Een air plant absorbeert water en voedingsstoffen uit de lucht en is daardoor bijzonder eenvoudig in het onderhoud. Met Evergreen Storage is de data van uw klanten beheersbaar en ‘altijd groen’, net als het plantje!

Evergreen Storage: All-Inclusive Storage Ownership

Evergreen Storage is het All-Inclusive Storage Ownership van all-flash leverancier Pure Storage. Een infrastructuur die wij up-to-date houden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over veroudering. Sterker nog: de storage wordt alleen maar beter naarmate de tijd verstrijkt. Gun uw diensten de beste ondersteuning en gun uzelf de vrijheid om u op écht belangrijke zaken te richten.

Zie het als een air plant in storage-formaat!

Hoe werkt het?

  • Love Your Storage – Probeer het aangeschafte systeem 30 dagen uit; bent u niet tevreden dan volgt een volledige refund.
  • All Software Included – Alle software zit standaard bij iedere aanschaf, zodat uitbreiding van de capaciteit niet leidt tot onnodige licentie-complexiteit.
  • Right-Size Guarantee – Gegarandeerde effectieve capaciteit volgens contract voor de eerste 6 maanden. Tweemaal betere datareductie en efficiënte, kosteneffectieve storage zonder het risico van undersizing door thin provisioning.

Wat zijn de voordelen van Evergreen Storage?

  • Geen omkijken meer naar het beheer
  • Verlengt de levenscyclus van uw storage tot wel 10 jaar of meer
  • 33% minder investeren over 6 jaar
  • Tot 60% lagere TCO
  • Efficiënte datareductie

Waarom Evergreen met Tectrade?

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van datamanagement weten we exact welke oplossingen het beste werken. Bij diverse serviceproviders hebben we zeer positieve ervaringen opgedaan met Evergreen en informeren u hier graag over.

We kijken als IT-specialist niet alleen naar de storage, maar naar het volledige datacenter. Zo kunnen we écht toegevoegde waarde bieden. We helpen u bijvoorbeeld graag bij het maken van gefundeerde keuzes om een flexibele, agile, gecontroleerde én veilige IT-omgeving voor uw klanten te realiseren. De kernwaarden beschikbaarheid, integriteit en kostenbesparing staan daarbij altijd centraal.

Voorloper op het gebied van innovatie

Voorheen was het upgraden van enterprise storage kostbaar, disruptief, risicovol en tijdrovend. De cyclus vond bovendien iedere drie tot vijf jaar plaats. In 2015 bracht Pure Storage daar met de lancering van Evergreen Storage verandering in. De afgelopen jaren is de oplossing verder uitgebreid met nieuwe features, die de extreem hoge performance naar een nóg hoger niveau tillen.

Deze IDC whitepaper analyseert de impact van Evergreen Storage op de enterprise storage industrie. Ook wordt de technische, financiële en commerciële invloed van de oplossing vanuit klantperspectief besproken.

Wilt u meer weten over de bijzondere impact van Evergreen Storage op de enterprise storage industrie? Download de whitepaper ‘Pure Storage’s Evergreen Storage Continues to Drive Differentiating Value for Enterprise External Array Customers’.

Download nu gratis de IDC Whitepaper over Evergreen Storage door onderstaand formulier in te vullen!

Send this to a friend