Referentiecase

Video en referentiecase: BAS Holding in recordtempo klaar voor de Cloud

Het optimaliseren van de IT-dienstverlening is onderdeel van de ambitie van BAS Holding. Dit in combinatie met veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en continuïteit. De strategie van BAS om dit te bereiken is om zo snel mogelijk naar ‘de Cloud’ te gaan.

Een groot project met een implementatietijd van slechts 2,5 maand!

BAS Holding B.V. is de overkoepelende holding van een aantal zelfstandige bedrijven met uiteenlopende activiteiten. Al deze bedrijven zijn gericht op de behoeften van de transportondernemer. BAS Holding ontzorgt de klant van A tot Z met behulp van de verschillende onderdelen zoals BAS Retail, BAS Trade en BAS Services. Er werken inmiddels wereldwijd +- 780 Fte’s bij deze snelgroeiende organisatie.

Roberto Pero, Teamleader IT bij BAS Holding legt in deze referentiecase uit hoe het ‘Cloud’ project verlopen is en waarom er uiteindelijk gekozen is voor de Hybride Cloud. ‘Tectrade heeft enorm veel aandacht gegeven aan het totaalplaatje. De klantvraag en problematiek van BAS stonden centraal in de geboden oplossing. Dat is echt de kracht van Tectrade, ze hebben goed nagedacht over iedere kavel, werkplek, telefonie en infrastructuur.’ Download nu de case en lees het volledige verhaal!

Prettige en landurige samenwerking

In onderstaande video onderstreept Ronald Liesker, Application Manager bij BAS Holding, de prettige en langdurige samenwerking tussen BAS Holding en Tectrade:

Download de volledige case!

Meer lezen over hoe BAS Holding de eerste stap richting de Cloud maakt met een virtuele desktop infrastructuur? Vul hieronder uw e-mailadres in en download de volledige referentiecase.

 

Laat u gem. 1x per maand informeren over de ontwikkelingen op het gebied van datamanagement