Video Referentie

Video en referentiecase PVH Europe

PVH is het moederbedrijf van onder andere Calvin Klein en Tommy Hilfiger. Van de digital showrooms tot aan het aansturen van de wasmachines en de berekening van de schoonheid van het water tijdens het wasproces, zonder IT zou dit allemaal niet mogelijk zijn voor het kledingconcern.

Ownership heerst hier heel erg

‘Wat Tectrade voor mij heel belangrijk maakt is het persoonlijke contact, het lijkt wel of we een extensie hebben van collega’s. Ownership heerst hier heel erg’ aldus Narish Gowrising, Teamlead IT Datacenter and Infra PVH Europe.

Tectrade en PVH werken inmiddels al ruim 14 jaar intensief samen. Tectrade is betrokken bij het gehele proces van de diverse IT projecten; vanaf het meedenken bij een aanvraag, het design, racken, implementeren tot en met de zorg eromheen.

Bekijk de video waarin Narish Gowrising verteld over de impact van IT op het bedrijf en de waardevolle samenwerking met Tectrade:

Video referentie PVH

Over PVH

De Phillips-Van Heusen Corporation (PVH) is een van de grootste kledingbedrijven ter wereld, met meer dan 35.000 werknemers wereldwijd. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@tectrade.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!