Big Data & Analytics

Haal het maximale uit uw Big Data met onze Storage & Analytics oplossingen

Uw organisatie creëert en verzamelt meer gegevens dan ooit tevoren. Dit biedt ongekende mogelijkheden voor marktinzichten en revolutionaire zakelijke beslissingen. Maar om die mogelijkheden te benutten, moet uw big data storage wel goed worden geregeld èn moet u weten hoe de data te analyseren.

Ontsluit de waarde van uw bedrijfsgegevens

Hoewel uw organisatie terabytes aan data genereert en verzamelt, verdampt de waarde daarvan wanneer het verspreid raakt over verschillende systemen en silo’s. Wilt u deze waarde ontsluiten, dan structureert u uw gegevens zodanig dat ze eenvoudig benaderd en gecentraliseerd kunnen worden voor analysedoeleinden.

Onze aanpak – Big Data Storage & Analytics

Samen met u brengen de experts van Tectrade in kaart welke data u genereert en verzamelt, en waar u het momenteel opslaat (als u dat doet). Zodra we uw zakelijke doelen en ambities helder voor ogen hebben, kijken we welke inzichten u helpen uw doelstellingen te behalen.

De big data storage-architectuur die we tot slot ontwerpen, biedt u zowel maximaal waar voor uw geld, als directe toegang tot gegevens voor analyse en besluitvorming. Dat kan een splinternieuwe on-premise oplossing zijn, een herconfiguratie van uw bestaande architectuur, opslag- en analytics-capaciteit in de cloud, of een combinatie van deze elementen. Met meer dan 2 decennia ervaring en een internationaal team van specialisten, bieden we onze klanten al vele jaren betrouwbare adviezen, oplossingen en diensten. Hierdoor hebben we diepe kennis opgebouwd van data-architecturen, dataprotectie en beveiliging, maar ook inzicht in hoe organisaties waarde kunnen halen uit die enorme, almaar groeiende hoeveelheid data.

Waarom Tectrade?

Tectrade heeft een indrukwekkende staat van dienst op het gebied van levering van gestroomlijnde, efficiënte big data storage oplossingen en diensten aan enkele van de meest complexe organisaties ter wereld. Wij werken alleen met de meest geavanceerde technologieën en betrouwbare leveranciers op de markt. U Big Data Survivor, infographic, Tectradeprofiteert dus gegarandeerd en niet alleen van de beste expertise, maar ook van de beste technologische oplossingen om met Big Data Storage & Analytics uw bedrijf of instelling een big boost te geven. Als onafhankelijke dienstverlener werken wij samen met leveranciers zoals IBM, EMC, NetApp, HP, Cisco en Vmware om robuuste, stabiele data-architecturen te bieden aan onze klanten. Wij kiezen op basis van uw bedrijfsdoelstellingen, eisen, wensen en specifieke Big Data & Analytics -vraagstukken voor de beste softwarematige en geïntegreerde oplossingen. En als u dat wilt bieden wij middels een SaaS-dienst een pay-per-use oplossing, of middels flexibele financieringsopties zowel OPEX als CAPEX gebaseerde modellen.

Whitepaper Big data analyticsBekijk onze infographic of download het whitepaper voor meer informatie en feiten.

 

Maak gerust een afspraak met onze experts om het maximale uit uw data te halen! We komen graag met u in contact via info@tectrade.nl of +31 (0)345 547040.

Send this to a friend