Data Protectie

Expert op het gebied van Enterprise Wide Data-Protection

Data is het hart van uw organisatie, beveiliging van bedrijfsgegevens is van levensbelang.
Zonder data zou uw organisatie niet kunnen overleven. En de manier waarop data wordt opgeslagen, beheerd en beveiligd kan het verschil maken tussen een slecht bedrijf, een goed bedrijf en een fantastisch bedrijf.

Uw organisatie heeft continu behoefte aan meer en andere data. Data protection in combinatie met de toegankelijkheid en beschikbaarheid van data wordt daarmee een steeds grotere uitdaging. En als u die niet weet te overwinnen, brengt u uw hele onderneming in gevaar: van uw dagelijkse processen tot uw SLA’s en wettelijke verplichtingen.

Effectieve systemen voor back-up en recovery zijn cruciaal

Met de hulp van Tectrade wordt data protection uw tweede natuur. In partnership met u vinden we de juiste oplossingen op het gebied van software, opslag, back-up, hoge beschikbaarheid en datarecovery. En we laten u zien hoe u uw toenemende hoeveelheden gegevens moeiteloos beveiligt.

Als u dat wilt, kunnen we deze taak ook volledig op ons nemen. Dankzij onze managed back-up services maakt u zich nooit meer zorgen over gegevensbescherming en kunnen uw IT-teams al hun aandacht richten op het ondersteunen, verbeteren en transformeren van uw organisatie.

Waarom Tectrade?

Weten waarom wij de oplossing hebben? Als sinds het begin van deze eeuw houden wij ons bezig met data protection – en we stoppen pas met zoeken wanneer we de perfecte oplossing voor u vinden. Tectrade biedt:

  • de ultieme combinatie van vaardigheden en ervaring;
  • oplossingen op basis van bewezen, enterprise-class technologie;
  • on-site, private cloud en managed services;
  • een obsessie met het creëren van meetbare resultaten.

Data protection

Tectrade werkt met de slimste tools die op de markt voor data protection beschikbaar zijn om een consistente backup en disaster recovery strategie voor uw private en public cloud omgevingen te creëren. Denk hierbij aan de oplossingen van onder andere IBM (Spectrum Protect/Tivoli, COS), Zerto en Cloudian.

Wilt u meer informatie of een afspraak met één van onze specialisten?

Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op!

U kunt ons natuurlijk ook bellen op:
+31 (0)345 547040

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!

Send this to a friend