Security

Expert op het gebied van Enterprise Wide security-oplossingen

De steeds maar toenemende waarde van data en de bedreigingen van vandaag de dag op het gebied van beveiliging zorgen ervoor dat IT security vaak hoog op de agenda staat. Het 100% zeker kunnen vertrouwen op en het veiliggesteld hebben van data en de mogelijkheid deze terug te kunnen zetten, is van levensbelang in de huidige digitale wereld.

Met oplossingen van IBM, EMC, HP, Veeam, etc. en ons wereldwijde team van experts bieden wij werkelijk unieke diensten op het gebied van security.

IT security met een hybride cloud-omgeving

In een hybride cloud-omgeving is dataprotectie een cruciale factor. De ontsluiting naar buiten toe, de connectie naar de cloud, moet gebaseerd zijn op betrouwbare enterprise it-security oplossingen. Beveiliging vindt plaats op zoveel gebieden binnen en buiten uw IT-infrastructuur: op uw mobile devices, op servers, netwerk-switches, door middel van hardware- en softwarematige firewalls en endpoint management.

Weet u waar de meeste bedreigingen vandaan komen en welke stappen u kunnen helpen bij het beveiligen van uw data? Voorkom interne datalekken, maar ook aanvallen van cybercriminelen!

Bekijk onze video-animatie en infographic en wees voorbereid.

Send this to a friend