Server en Storage Infrastructuur

Bereik nieuwe niveaus van schaalbaarheid, beschikbaarheid en flexibiliteit

Een data-infrastructuur moet voldoende prestaties, flexibiliteit en beschikbaarheid bieden. Alleen daarmee kunt u efficiencywinsten boeken.

Beheerorganisaties worstelen soms jaren met het in de lucht houden van verouderde systemen, applicaties en data-infrastructuren. Een server en storage infrastructuur die klaar is voor de wereld van Enterprise Hybride IT, ondersteunt de bedrijfsdoelstellingen, is uitermate flexibel en schaalbaar. Maar hij moet ook de juiste prestaties bieden om de business daadwerkelijk van een goede dienst te voorzien. Kortom: IT die betrouwbaar is!

Bij ons bent u aan het juiste adres. Tectrade is expert in het aanbrengen van orde in een chaotische omgeving, in het vernieuwen van bestaande infrastructuren, verhogen van performance, beschikbaarheid en het ‘cloud ready’ dan wel ‘cloud enabled’ maken van data-architecturen.

Wij helpen u niet uw gegevens in een grote kast te proppen zodat u er niet meer over struikelt. In plaats daarvan slaan wij samen met u alles op de juiste plaats op, klaar voor gebruik wanneer u het nodig hebt en tegen de juiste kosten.

Hoe dit in zijn werk gaat?

  • Allereerst leren wij uw organisatie, doelen, ambities en verplichtingen kennen.
  • Vervolgens brengen wij samen met u uw huidige omgeving zo gedetailleerd mogelijk in kaart.
  • Zodra wij weten waar alles is – en waar uw bedrijf naartoe wilt – kijken wij naar alle mogelijke oplossingen en zoeken wij betrouwbare leveranciers.
  • Samen vinden wij die ene oplossing of dienst, of een combinatie ervan, die het beste aansluit bij uw behoeften.

Welke oplossing het ook wordt – het biedt u beter inzicht, eenvoudigere monitoring en beheer. Met andere woorden: wij maken uw data-infrastructuur klaar voor de huidige wereld van Enterprise Hybride IT. We maken het beschikbaarhouden van data, het snel kunnen aanpassen en uitbreiden een stuk eenvoudiger.

Cloud-ready en flexibele server en storage infrastructuur

Ons team van experts biedt een volledig zeker plan van uw huidige omgeving naar een nieuwe cloud ready, flexibele, dynamische server en storage infrastructuur die klaar is voor de wereld van Enterprise Hybride IT. En als u dat wilt, bieden we ook nog volledige ontzorging door middel van uitgebreide monitoring, support en beheerdiensten, alsmede Cloud en IT Outsourcing.

Zoals u mag verwachten van een onafhankelijke dienstverlener, kijkt Tectrade hierbij alleen naar de meest betrouwbare oplossingen en diensten van de belangrijkste leveranciers in de markt. We hebben sterke samenwerkingsverbanden met en veel expertise van producten en oplossingen van onder andere Cisco, IBM, Lenovo, Netapp, Nutanix, Pure Storage, VMware en Zerto.

Wilt u eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden voor uw organisatie?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

U kunt ons natuurlijk ook bellen op:
+31 (0)345 547040

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!

Send this to a friend