Van AS400 tot IBM i en Power

Tectrade kent uw IBM-omgeving

Klaar zijn voor de wereld van Enterprise Hybride IT, dat is iets wat alle (middel)grote organisaties willen. Met een data-infrastructuur die de juiste prestaties biedt om uw business daadwerkelijk van een goede dienst te voorzien, is dit mogelijk. Een krachtige en betrouwbare IT die past bij uw bedrijf.

Power en betrouwbaarheid van IBM

Die kracht en betrouwbaarheid is binnen handbereik dankzij IBM. De IT-leverancier zet al jaren sterke oplossingen op de markt die voor Enterprises onmisbaar zijn gebleken: AS/400, IBM Power, IBM iSeries. Zoekt u bijvoorbeeld naar een platform voor big data en business intelligence, dan kunt u niet om het IBM Power-platform heen. Internationaal onderzoek door ITIC ondersteunt dat: IBM Power is het meest betrouwbaar en de prijsperformance-verhouding is aanzienlijk beter dan de Intel-alternatieven. Bedrijven kunnen goede beslissingen nemen, dankzij de razendsnelle dataverwerking.

Razendsnel? Ja, de nieuwe POWER9-processor is speciaal ontwikkeld voor data en is vele malen sneller dan de snelste traditionele servers.

Op de hoogte van IBM-ontwikkelingen en -releases

IBM blijft ontwikkelen en kondigt regelmatig nieuwe producten en nieuwe releases van het operating system aan. Zo is Power 9 inmiddels al beschikbaar en zefs voor HANA gecertificeerd, terwijl het voor velen lijkt alsof Power 8 nog maar net bestaat. Nu hoeft u natuurlijk uw producten niet gelijk te vervangen en nieuwe OS-releases hoeven niet per direct omarmd te zijn, maar op een gegeven moment stopt de support vanuit IBM. Als u dan nog geen actie heeft ondernomen, kan dit uw bedrijfscontinuïteit in gevaar brengen.

Het is voor bedrijven vaak onmogelijk om van alle ontwikkelingen en applicaties op de hoogte te blijven. Tectrade’s Managed Services kunnen de oplossing bieden. Onze specialisten hebben jarenlange kennis van en ervaring met IBM i-omgevingen. Tal van nationale en internationale klanten maken gebruik van deze kennis bij complexe design-, implementatie- en migratieprojecten. Daarnaast groeit de vraag naar onze educatie- en supportdiensten en onze Power Cloud oplossing.

Ondersteuning voor IBM i – twee Tectrade oplossingen uitgelicht

  • PowerAssist
    Met Tectrade’s ‘PowerAssist’ bieden wij een bewezen Enterprise managementoplossing voor IBM i. Onze specialisten bieden op SLA gebaseerde monitoring-, reporting- en managementsupportdiensten. PowerAssist is in verschillende servicelevels verkrijgbaar en uit te breiden met aanvullende diensten, zoals performance-metingen, een jaarlijkse health- of disaster recovery-check en escalatie-management.
  • Power Cloud
    Veel organisaties kiezen ervoor om de legacy systemen uit te faseren. In plaats van in nieuwe systemen te investeren brengen ze het liever naar de Cloud. Een IBM i-omgeving kunt u echter niet simpelweg bij iedere Cloud-leverancier onderbrengen. Met de Tectrade Power Cloud bieden wij u een naadloze integratie met uw bestaande IBM Power omgeving.

Tectrade, uw Trusted Advisor in de wereld van Enterprise Hybride IT

Waarom wij ook voor u de beste partner zijn? Tectrade heeft 25 jaar ervaring met de implementatie en het beheer van Enterprise IBM en IBM i-omgevingen en heeft alles rondom het Power-platform meegemaakt. We zijn bekend met combinaties als LinuxONE op Power en Sap HANA op Power – alles om ú te helpen bij het realiseren van uw doelstellingen op het gebied van veeleisende workloads.

We kijken graag met u mee om uw infrastructuur voor u te laten werken!

Uw IBM-oplossing onder de loep?

Wilt u brainstormen over de security van uw IBM i, wilt u de nieuwe OS-release testen op een test-server in ons Cloud Innovation Center of wilt u een Proof of Concept aanvragen? Wij stellen onze specialisten graag beschikbaar!

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!

Send this to a friend