Over Ons

Wie is Tectrade?

Wij zijn Tectrade, uw betrouwbare, onafhankelijke adviseur in de wereld van Enterprise Hybride IT.

Met een team van experts ondersteunen wij wereldwijd klanten bij het transformatieproces naar het digitale tijdperk. We zorgen voor de beste hybride cloud, data- infrastructuur, security en analytics omgevingen, die past bij die specifieke klant met die specifieke wensen, eisen en toekomstplannen.

Samen met onze klanten werken wij aan het beperken van risico’s en kosten – en het verhogen van beschikbaarheid en prestaties. Hierbij maken wij gebruik van ‘state of the art’ en innovatieve oplossingen van de belangrijkste vendoren en de grotere cloud leveranciers in de markt. Alleen op die manier kunnen we het ware potentieel van data aan het licht brengen.

Met diepgaande expertise en bijna een kwart eeuw ervaring, nemen wij persoonlijke verantwoording voor het slagen van projecten en een maximale ontzorging. Met als doel onze klanten te ondersteunen bij het realiseren en ondersteunen van de bedrijfsdoelstellingen.

Expertise en strategische relaties

Met onze jarenlange ervaring met kritische data binnen complexe IT-infrastructuren, adviseren en begeleiden wij u op een veilige manier naar een hybride cloudomgeving.

Daarnaast bouwen wij dag in dag uit aan onze langdurige klantrelaties, in allerlei uiteenlopende sectoren. Wij verlenen diensten op wereldwijde schaal, bij enkele van ‘s werelds meest data intensieve ondernemingen.

Awards en onderscheidingen

De afgelopen jaren is Tectrade onderscheiden met diverse awards, de meest recente awards zijn:

-Dutch IT Channel Award – Value Added Reseller of the Year
-Eerste IBM Platinum Partner in de Benelux
-IBM Worldwide Beacon Award voor System Storage en Cloud Computing
-IBM Business Partner of the Year
-IBM Systems partner of the Year
-IBM Choice Award Europe
-Dutch IT-Channel Award – Cloud & Managed Services Provider of the Year
-IBM Centre of Technical Excellence

Heeft u vragen?

We staan graag open voor een kennismakingsgesprek! U kunt ons bereiken via dit contactformulier, waarna we u zo spoedig mogelijk van reactie voorzien.

U kunt ons natuurlijk ook bellen op:
+31 (0)345 547040

mautic is open source marketing automation

Send this to friend