Over Ons

Wie is Tectrade?

Tectrade, uw betrouwbare, onafhankelijke adviseur in de wereld van Enterprise Hybride IT.

Met 25 jaar ervaring vanuit IBM AS400 en Mainframe oplossingen is Tectrade doorgegroeid naar een multi-vendor partner die gespecialiseerd is in IT-virtualisatie en datamanagement. Vanuit ons productportfolio zijn wij in staat IT-vraagstukken te beantwoorden.

Hierbij spelen kostenbesparing, vereenvoudigen en het moderniseren van de IT-Infrastructuur een belangrijke rol. Onze jarenlange ervaring met het optimaliseren van IT-infrastructuren zorgt ervoor dat wij een vertrouwde partner zijn bij de nu spelende Hybride Cloud vragen. Met onze dienstverlening ‘ontzorgen’ we en helpen u meerwaarde te creëren uit uw data zodat uw IT als accelerator voor uw bedrijf werkt. Onze maatoplossingen helpen u zodat u zich kunt concentreren op de vragen vanuit de business.

Onze strategische aandachtsgebieden:

Hybride Infrastructuur

Tectrade is gespecialiseerd in het optimaliseren van IT-infrastructuren. We verhogen performance en verbeteren beschikbaarheid. Ook helpen we u om complexe IT-architecturen ‘cloud ready’ of ‘cloud enabled’ te maken. De hybride infrastructuur die Tectrade voor u kan inrichten, biedt de vrijheid om data in eigen beheer te houden. Bovendien kunt u data verplaatsen van en naar publiccloud-omgevingen als Azure, Amazon en IBM Cloud. En dat zonder beperkingen of vendor lock-in.

(Hybride) Data Storage

Bij de inrichting van storageomgevingen kijken we kritisch naar bestaande en nieuwe workloads en naar vereisten vanuit de organisatie. Tijdens dit proces richten we ons op maximale performance en schaalbaarheid. Dat alles doen we op de meest kostenefficiënte manier. Ons team van specialisten biedt een volledig zeker transitieplan van uw huidige omgeving naar een nieuwe infrastructuur die klaar is voor de wereld van Enterprise Hybride IT.

Data Protectie & Security

Dataprotectie en informatiebeveiliging zijn het DNA van Tectrade. In partnership met u vinden we de juiste oplossing op het gebied van software, opslag, back-up, hoge
beschikbaarheid en datarecovery. Daarnaast laten we zien hoe u uw toenemende hoeveelheden gegevens moeiteloos beveiligt.

Cloud & Managed ServicesISO Certificeringen Tectrade

Steeds meer bedrijven kiezen voor de Tectrade Managed Services, zodat hun medewerkers zich kunnen richten op strategische, waardetoevoegende IT-projecten. Het is dan niet meer nodig om extra mensen met specialistische kennis aan te nemen. Met een SLA op maat krijgt u 100% inzicht in de prestaties en 24/7 toegang tot onze vriendelijke, professionele supportcommunity. Ontzorging in optima forma!

Wilt u weten wat datamanagement voor uw business kan betekenen? Maak vrijblijvend kennis met Tectrade en vraag direct een persoonlijk kennismakingsgesprek aan.

Heeft u vragen?

We staan graag open voor een kennismakingsgesprek! U kunt ons bereiken via dit contactformulier, waarna we u zo spoedig mogelijk van reactie voorzien.

U kunt ons natuurlijk ook bellen op:
+31 (0)345 547040

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!
mautic is open source marketing automation

Send this to a friend