Over Ons

Wie is Tectrade?

Tectrade, uw betrouwbare, onafhankelijke adviseur in de wereld van Enterprise Hybride IT.

Wij adviseren en begeleiden organisaties bij het optimaliseren van complexe IT-Infrastructuren. Dit doen we al sinds 1993. Dankzij onze jarenlange ervaring bij het beantwoorden van IT-vraagstukken weten we exact welke oplossing het beste werkt. Daarnaast zorgen we dat uw data altijd veilig en beschikbaar is. Dit doen we onder andere met een sterke backup- en disasterrecovery-strategie voor uw private én public cloud.

Zo werken wij

Voor de inrichting van uw datacenter wisselen we graag met u van gedachten over uw doelstellingen, wensen en ambities. Onze focus ligt op datamanagement en de onderliggende infrastructuur, hiermee slaan we een brug tussen de IT afdeling en het management. Voor de medewerkers van de IT afdeling zijn we een sparringpartner op gebied van IT beheer en optimalisatie en samen met het management werken we aan de lange termijn strategie. We werken met vaste teams bij onze klanten en hebben hierdoor veel kennis van hun specifieke IT omgeving. De passie, betrokkenheid en flexibiliteit van onze mensen worden enorm gewaardeerd resulterend in duurzame plezierige samenwerkingen met onze klanten.

Onze strategische aandachtsgebieden:

Hybride Infrastructuur

Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van IT-infrastructuren, het verhogen van performance en verbeteren beschikbaarheid. Ook helpen we u om complexe IT-architecturen ‘cloud ready’ of ‘cloud enabled’ te maken. De hybride infrastructuur die Tectrade voor u kan inrichten, biedt de vrijheid om data in eigen beheer te houden. Bovendien kunt u data verplaatsen van en naar publiccloud-omgevingen als Azure, Amazon en IBM Cloud. En dat zonder beperkingen of vendor lock-in.

(Hybride) Data Storage

Bij de inrichting van storageomgevingen kijken we kritisch naar bestaande en nieuwe workloads en naar de vereisten vanuit uw organisatie. Tijdens dit proces richten we ons op maximale performance en schaalbaarheid. Dat alles doen we op de meest kostenefficiënte manier. Ons team van specialisten biedt een volledig zeker transitieplan van uw huidige omgeving naar een nieuwe infrastructuur die klaar is voor de wereld van Enterprise Hybride IT.

Data Protectie & Security

Dataprotectie en informatiebeveiliging zijn het DNA van Tectrade. In partnership met u vinden we de juiste oplossing op het gebied van software, opslag, back-up, hoge beschikbaarheid en datarecovery. Daarnaast laten we zien hoe u uw toenemende hoeveelheden gegevens moeiteloos beveiligt.

Cloud & Managed ServicesISO Certificeringen Tectrade

Steeds meer bedrijven kiezen voor de Tectrade Managed Services, zodat hun medewerkers zich kunnen richten op strategische, waardetoevoegende IT-projecten. Het is dan niet meer nodig om extra mensen met specialistische kennis aan te nemen. Met een SLA op maat krijgt u 100% inzicht in de prestaties en 24/7 toegang tot onze vriendelijke, professionele supportcommunity. Ontzorging in optima forma!

Wilt u weten wat datamanagement voor uw business kan betekenen? Maak vrijblijvend kennis met Tectrade en vraag direct een persoonlijk kennismakingsgesprek aan.

Heeft u vragen?

We staan graag open voor een kennismakingsgesprek! U kunt ons bereiken via dit contactformulier, waarna we u zo spoedig mogelijk van reactie voorzien.

U kunt ons natuurlijk ook bellen op:
+31 (0)345 547040

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!

Send this to a friend