Expertise

Onze ervaring is enorm, evenals onze lijst met certificeringen

Tectrade is al jarenlang toonaangevend IT specialist op het gebied van IT-infrastructuuroplossingen, data-management en -protectie. Het verwerken, opslaan, beschermen en beschikbaar houden van data zit in onze genen.

Dankzij onze uitgebreide expertise en ervaring bij vele nationale en internationale klanten, is Tectrade met recht een specialist. We beschikken over talloze certificeringen voor bewezen enterprise-class hardware- en software-oplossingen en hebben een keur aan klanten uit verschillende sectoren en continenten.

Met onze expertise en ervaring zorgen we ervoor dat onze Hybride Cloud- en IT-infrastructuuroplossingen ondersteund worden door betrouwbare technologieën van vendoren als IBM, Lenovo, NetApp, Nutanix, Pure Storage, Rubrik, VMWare en Zerto.

Als IBM Specialty Partner op het gebied van PowerSystems en System Storage, en een van de breedst gecertificeerde IBM Software partners, is Tectrade een van de leidende IBM Platinum Business Partners in Europa.

Onze klanten

De klanten van Tectrade hebben één ding gemeen: hun onderneming vertrouwt fundamenteel op data. Of het nu gaat om beursgenoteerde multinationals met complexe vereisten qua gegevensarchitectuur, of middelgrote organisaties die ernaar snakken om concurrentievoordeel te halen uit alle gegevens die ze bij hun werk verzamelen – onze experts gaan graag de samenwerking aan.

Certificeringen en specialisatiegebieden

Tectrade beschikt over een team van enthousiaste IT specialisten. Wij streven de hoogste graad van certificeringen na op ons kernportfolio, waarbij wij zowel op advies, implementatie als support en beheer onze klanten maximaal kunnen ontzorgen. Onze ISO certificeringen onderschrijven de visie van Tectrade en onze werkwijze. Wij werken namelijk continu aan:

  • ISO Certificeringen TectradeKwaliteitsverbetering
  • Klanttevredenheid
  • Hoogwaardige levering kwaliteit
  • Consistente communicatie
  • Verbeteren van processen
  • Duurzaamheid
  • Conformeren aan wet- en regelgeving

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@tectrade.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!