Expertise

Onze ervaring is enorm, evenals onze lijst met certificeringen

Tectrade is al meer dan twee decennia toonaangevend IT specialist op het gebied van IT-infrastructuuroplossingen, data-management en -protectie. Het verwerken, opslaan, beschermen en beschikbaar houden van data zit in onze genen.

Dankzij onze uitgebreide expertise en ervaring bij vele nationale en internationale klanten, is Tectrade met recht een van de IT specialisten in de markt. We beschikken over talloze certificeringen voor bewezen enterprise-class hardware- en software-oplossingen en hebben een keur aan klanten uit verschillende sectoren en continenten.

Met onze expertise en ervaring zorgen we ervoor dat onze Hybride Cloud- en IT-infrastructuuroplossingen ondersteund worden door betrouwbare technologieën van vendoren als CISCO, IBM, Lenovo, NetApp, Nutanix, Pure Storage en VMWare. Als IBM Specialty Partner op het gebied van PowerSystems en System Storage, en een van de meest breed gecertificeerde IBM Software partners, is Tectrade een van de leidende IBM Platinum Business Partners in Europa.

De afgelopen jaren is Tectrade NL door IBM onderscheiden met diverse nationale en internationale awards. Het afgelopen jaar heeft Tectrade ook diverse andere awards in ontvangst genomen; de Dutch IT-Channel Award in de categorie Value Added Reseller of the Year 2016 en Cloud & Managed Services Reseller of the Year 2015, de Europese IBM Choice Award en IBM Business Partner of the Year en IBM Systems partner of the Year.

Onze klanten

De klanten van Tectrade hebben één ding gemeen: hun onderneming vertrouwt fundamenteel op data. Of het nu gaat om beursgenoteerde multinationals met complexe vereisten qua gegevensarchitectuur, of middelgrote organisaties die ernaar snakken om concurrentievoordeel te halen uit alle gegevens die ze bij hun werk verzamelen – onze experts gaan graag de samenwerking aan.

Certificeringen en specialisatiegebieden

Tectrade beschikt over een team van enthousiaste IT specialisten. Wij streven de hoogste graad van certificeringen na op ons kernportfolio, waarbij wij zowel op advies, implementatie als support en beheer onze klanten maximaal kunnen ontzorgen. Onze ISO certificeren onderschrijven de visie van Tectrade en onze werkwijze. Wij werken namelijk continu aan:

  • ISO Certificeringen TectradeKwaliteitsverbetering
  • Klanttevredenheid
  • Hoogwaardige levering kwaliteit
  • Consistente communicatie
  • Verbeteren van processen
  • Duurzaamheid
  • Conformeren aan wet- en regelgeving

Specialist in Cloud & Infrastructure Management

Tectrade-experts bieden al jaren uitgebreide dienstverlening rondom infrastructuur, systems en cloud management op basis van onder andere Cisco, IBM, Lenovo, Pure Storage en NetApp.

IT specialist in (Hyper) Converged Systems

Tectrade biedt met haar expertise op het gebied van (Hyper) Converged Systems en een portfolio van toonaangevende fabrikanten zoals Cisco, IBM, Lenovo, NetApp, Nutanix en Pure Storage een unieke dienstverlening aan haar klanten.

Expertise op Networking Solutions

Door de jaren heen heeft Tectrade ruime ervaring opgedaan ten aanzien van het ontwerpen van complexe IT-infrastructuren. Vooral in het datacenter koppelen we complexe server- en storage-infrastructuren, enterprise wide backup en recovery-oplossingen aan hoog beschikbare core netwerken, waarbij gegarandeerde prestaties en datatoevoer van cruciaal belang zijn. We zijn gecertificeerd voor oplossingen van diverse marktleiders op dit gebied, zoals Brocade, Cisco en Lenovo.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@tectrade.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

mautic is open source marketing automation

Send this to a friend