Klantcases

Een goede relatie met onze klanten is essentieel voor een goede samenwerking.

IT is een dienst geworden, die de bedrijfsdoelstellingen dient te ondersteunen en middels hybride cloud technieken wordt afgenomen.

De klanten van Tectrade hebben één ding gemeen: hun onderneming drijft op data. Of het nu gaat om beursgenoteerde multinationals met complexe vereisten qua gegevensarchitectuur, of kleinere organisaties die ernaar snakken om concurrentievoordeel te halen uit alle gegevens die ze bij hun werk verzamelen – onze experts gaan graag de samenwerking aan. U hoeft ons niet zomaar op ons woord te geloven.

MOL realiseert tijds- en geldbesparing met nieuwe backup oplossing

De backup-methode van alle Europese en Afrikaanse locaties van Container Liner MOL was een foutgevoelig en duur proces. De door Tectrade en Carbonite EVault voorgestelde oplossing om het backup proces te vereenvoudigen zorgt ervoor dat backup én herstel nu binnen een uur in plaats van een aantal dagen/weken geregeld zijn en levert bovendien een aanzienlijke kostenbesparing op.

Lees verder

Audax kiest voor Storage en backup van NetApp: ‘Backups maken met één snap’

Mediaconcern Audax had genoeg van langzame backups en de verouderde storage-oplossing. Samen met system integrator Tectrade koos Audax voor storage en backup van NetApp, met snapshot- en SnapVault technologie. Hiermee maken ze tegenwoordig backups in een paar minuten, en niet meer in zes uur.

Lees verder

Kostenefficiënt hybride Twin Datacenter bij Zeelandia

Om direct na een calamiteit weer snel operationeel te kunnen zijn met de storage infrastructuur vroeg de IT-infrastructuur, van Zeelandia, eem grote internationaal opererende bakkerij-ingrediëntenspecialist, om vernieuwing. Naast de vraag naar een betrouwbare centrale storage oplossing was er ook de behoefte naar verlaging van de kosten. IT-dienstverlener Tectrade beantwoordde al deze vragen met een award-winnende hybride Twin Datacenter oplossing.

Lees verder

Toekomstbestendige ‘high available’ ICT omgeving bij MUFG Bank (Europe) N.V.

De bank (voorheen Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ (Holland) N.V.) behoort tot de grootste van de wereld. De bank streeft het hoogst mogelijke servicelevel na voor zijn klanten. De IT infrastructuur dient betrouwbaar, flexibel, veilig, schaalbaar en voorbereid te zijn op eventuele uitbreidingen met een solide disaster recovery plan zonder verlies van data (0 RPO).

Lees verder

Centraliseren en vernieuwen IT-Infrastructuur

De distributietak van CRH is bezig met een ingrijpende operatie, waarbij alle lokale vestigingen worden aangesloten op een nieuwe gecentraliseerde IT-infrastructuur. Voordat dit IT-project van start ging zijn echter eerst de business-processen grondig gereorganiseerd. De IT is vervolgens als ondersteunende dienst in deze strategie opgenomen.

Lees verder

ICT geeft TVM onderscheidend vermogen

Voor de verzekeraar is de ICT-infrastructuur cruciaal, onder meer voor het ontwikkelen van eigen toepassingen waarmee het bedrijf zich onderscheidt van andere verzekeraars. De bedrijfskritische IBM-systemen voor bedrijfsvoering, storage en back-up worden al jaren geleverd door Tectrade.

Lees verder

Neem gerust contact met ons op indien u geïnteresseerd bent in andere referenties. Tel: 0345-547040, of mail naar marketing@tectrade.nl.

Een greep uit onze businesscases

MOLAudaxZeelandiaMUFGCRHTVM

mautic is open source marketing automation

Send this to friend