Klantcase

MUFG Bank (Europe)

MUFG Bank implementeert een toekomstbestendige ‘high available’ ICT omgeving.

MUFG

De bank is (via rechtsvoorgangers) al zo’n 50 jaar actief in Nederland en behoort tot de grootste van de wereld. MUFG Bank heeft vanuit de Amsterdamse vestiging ook branches in verschillende andere Europese landen geopend. De bank doet alles zelf, van ICT tot betalingsverkeer. De bank is gespecialiseerd in corporate finance en streeft het hoogst mogelijke servicelevel na voor zijn klanten.

De IT infrastructuur dient betrouwbaar, flexibel, veilig, schaalbaar en voorbereid te zijn op eventuele uitbreidingen met een solide disaster recovery plan zonder verlies van data (0 RPO). De enorme stappen die gemaakt zijn in dit doorlopende project zouden onmogelijk zijn zonder de uitstekende samenwerking tussen MUFG, IBM en Tectrade die gebaseerd is op wederzijds respect en vertrouwen. De referentiecase geeft aan hoe het resultaat tot stand is gekomen.

Klik hier om de case te lezen. De case is, gezien het internationale karakter van de bank,  in het Engels in geschreven. Ref.case MUFG

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@tectrade.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!