Partners

Onze samenwerking met de belangrijkste vendoren in de markt

Zoals u mag verwachten van een onafhankelijke dienstverlener kijkt Tectrade alleen naar de meest betrouwbare oplossingen en diensten van de belangrijkste vendoren in markt. We hebben sterke samenwerkingsverbanden met en veel expertise van het portfolio van onderstaande vendoren.

IBM

IBM platinum business partnerNa meer dan twintig jaar partnerschap met IBM is Tectrade uitgegroeid tot één van de meest breed gecertificeerde IBM partners in Europa. Naast diverse onderscheidingen heeft Tectrade heeft begin 2017 als eerste businesspartner van Nederland de allerhoogste status behaald: Platinum Businesspartner.

Dell EMC

Dell PartnerDirect Premier, DellEMCTectrade is in 2015 toegetreden tot het EMC partnerlandschap en sinds november 2016 zijn we Premier Partner.

Wij investeren continue in onze kennis en ontwikkelingen op het gebied van het Dell EMC. Dankzij onze uitgebreide ervaring met complexe Hybride Cloud infrastructuren in combinatie met de hoogste certificeringsgraad kunnen wij u een complete stack aanbieden vanuit één vendor met wereldwijde ondersteuning. Zo heeft u slechts één aanspreekpunt voor uw werkplek, server en storage, converged, cloud en enterprise hybride IT oplossingen.

Pure Storage

PureStorage, Tectrade, samenwerkingDoor de toevoeging van de toonaangevende op all-flash gebaseerde opslagoplossingen van Pure Storage aan het kernportfolio van Tectrade kunnen wij onze klanten een cloud infrastructuur met maximale performance en rendement en eenvoudig beheer bieden.

VMware

VMwareHybride Cloud is de toekomst en het portfolio van VMware in combinatie met de goede samenwerking met Dell EMC en IBM Softlayer leveren turn key oplossingen. Tectrade beschikt over de hoge kwaliteit- en kennis standaarden die VMware stelt aan haar partners. Voor de klanten van Tectrade garandeert de Enterprise Solution Provider partnerstatus kennis van de meest recente software en ontwikkelingen voor virtualisatietrajecten.

NetApp

NetAppAls NetApp Gold Partner en voorheen als IBM Nseries partner is Tectrade reeds diverse malen onderscheiden door NetApp als partner van het jaar en met een technical achievement award. Tectrade loopt voorop als het gaat om complexe multi site implementaties met Clustered Data Ontap, MetroCluster en Snapvault. Implementaties variëren van oplossingen met tientallen terabytes tot wel petabytes aan opslag.

Lenovo

Lenovo Platinum Data Center PartnerTectrade is DCG (Data Center Group) Platinum Partner. Tectrade’s Sales en Pre-sales medewerkers hebben specialistische kennis en ervaring met Lenovo’s meest geavanceerde Data Center producten en oplossingen.

HPE Systems & Storage

HPETectrade en haar infrastructuur experts hebben uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van HPE Systems & Storage. Als Enterprise Business Partner gespecialiseerd op HP 3PAR en Converged Systems geven wij een focus op innovatieve value oplossingen versus volume

En meer…

Daarnaast werken we graag samen met:

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@tectrade.nl of bel +31 (0)345 547040.

Of vul het contactformulier in.

mautic is open source marketing automation

Send this to friend