Partners

Onze samenwerking met de belangrijkste vendoren in de markt

Zoals u mag verwachten van een onafhankelijke dienstverlener kijkt Tectrade alleen naar de meest betrouwbare oplossingen en diensten van de belangrijkste vendoren in markt. We hebben sterke samenwerkingsverbanden met en veel expertise van het portfolio van onderstaande vendoren.

IBM

IBM platinum business partnerNa meer dan twintig jaar partnerschap met IBM is Tectrade uitgegroeid tot één van de meest breed gecertificeerde IBM partners in Europa. Naast diverse onderscheidingen heeft Tectrade heeft begin 2017 als eerste businesspartner van Nederland de allerhoogste status behaald: Platinum Businesspartner.

Pure Storage

PureStorage, Tectrade, samenwerking, PartnersDe toonaangevende op all-flash gebaseerde opslagoplossingen van Pure Storage zijn inmiddels ook al weer geruime tijd onderdeel van het kernportfolio van Tectrade. Als Elite partner van Pure Storage kunnen wij onze klanten een cloud infrastructuur met maximale performance en rendement en eenvoudig beheer bieden.

NetApp

NetApp, PartnersAls NetApp Gold Partner en voorheen als IBM Nseries partner is Tectrade reeds diverse malen onderscheiden door NetApp als partner van het jaar en met een technical achievement award. Tectrade loopt voorop als het gaat om complexe multi site implementaties met Clustered Data Ontap, MetroCluster en Snapvault. Implementaties variëren van oplossingen met tientallen terabytes tot wel petabytes aan opslag.

LenovoLenovo Platinum Data Center Partners

Tectrade is DCG (Data Center Group) Platinum Partner. Tectrade’s Sales en Pre-sales medewerkers hebben specialistische kennis en ervaring met Lenovo’s meest geavanceerde Data Center producten en oplossingen.

DellEMC

Met de oplossingen van Dell EMC bieden wij een vertrouwde basis voor bedrijven om IT te transformeren door een hybride cloud te creëren en hun bedrijf te transformeren door cloud-native applicaties en big data-oplossingen te creëren.

VMware

Hybride Cloud is de toekomst en het portfolio van VMware in combinatie met de goede samenwerking met IBM Cloud leveren turn key oplossingen. Tectrade VMware Partnersbeschikt over de hoge kwaliteit- en kennis standaarden die VMware stelt aan haar partners. Voor de klanten van Tectrade garandeert de Enterprise Solution Provider partnerstatus kennis van de meest recente software en ontwikkelingen voor virtualisatietrajecten.

ValueBlue

PartnersBedrijfsprocessen, applicaties, data en infrastructuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voordat we organisaties kunnen helpen bij het maken van een Cloudstrategie brengen we de samenhang en relaties hiervan gedetailleerd in kaart. Hiervoor gebruiken we BlueDolphin, de software van ValueBlue.

Rubrik

Rubrik_Tectrade PartnersRubrik is een cloud-datamanagementplatform dat op basis van een moderne cloudinfrastructuur gegevens beveiligt (backup & recovery), beheert en voorziet in zoekfunctionaliteiten en analyses. Met Rubrik kunnen we complexe traditionele back-up omgevingen vervangen door een eenvoudige en schaalbare oplossing, perfect voor enteprise hybride cloudomgevingen.

Zerto

Zerto Partners Zerto levert Disaster Recovery en Business Continuity software, speciaal voor grootschalige gevirtualiseerde datacenters en cloud- omgevingen. De oplossing van Zerto biedt continue datareplicatie en recovery, specifiek ontworpen voor het soort gevirtualiseerde infrastructuren en cloudomgevingen die perfect aansluiten op de visie en het werk van Tectrade.

En meer…

Daarnaast werken we graag samen met:

Partners Nutanix Tectrade Partners Partners
Partners Partners veeam logo, tectrade Partners

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@tectrade.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!