Software Defined Computing

Moderniseren van de IT-infrastructuur

We werken samen met onze klanten aan het moderniseren en verder virtualiseren van de IT infrastructuur. Hierbij verbeteren wij de beheerbaarheid en beschikbaarheid door de implementatie van cloud management- en monitoring oplossingen. Het moderne datacenter in de wereld van Enterprise Hybride IT gevirtualiseerd, altijd beschikbaar, flexibel en dynamisch cloud enabled.

Software defined computing

Het moderne datacenter in de wereld van Enteprise Hybride IT is in grote mate gevirtualiseerd. De afgelopen jaren hebben vele organisaties gekozen hun x86 workloads te consolideren door server virtualisatie toe te passen. Tectrade heeft veel middelgrote en grote implementaties verzorgd, waarbij naast het virtualiseren en consolideren van de infrastructuur, eveneens invulling werd gegeven aan business continuity door een multi site opzet te creëren. De leidende server virtualisatie oplossing in de markt is vSphere van Vmware. Tectrade is Enterprise Partner van Vmware en behoort tot de partners met de meest diepgaande kennis en ervaring.

Ook op het gebied van IBM PowerSystems met AS/400, AIX en Linux workloads heeft Tectrade de afgelopen jaren in verregaande virtualisatie toegepast om consolidatie en hoge beschikbaarheid te realiseren voor haar klanten. Met IBM PowerVM biedt IBM de mogelijkheid zowel Linux, AIX en AS400 partities / VMs te consolideren op een systeem. Voor IBM PowerSystems gebruikers biedt dit de mogelijkheid tot significante kosten besparingen op hardware en software, eenvoudiger beheer en betere prestaties.

In de wereld van Enterprise Hybride IT maken we de volgende stap op het gebied van virtualisatie en consolidatie, door vaker te kiezen voor software defined computing. Traditionele interne IT infrastructuren worden ingericht tot gevirtualiseerde private cloud oplossingen en worden gecombineerd met externe private en public cloud diensten.

Cloud management

Door gebruik van Openstack gebaseerde cloud management & monitoring oplossingen van Vmware, IBM, NetApp, EMC en Cisco in het portfolio kan Tectrade u de juiste virtualisatie en cloud management laag bieden om u op eenvoudige wijze te ondersteunen in de wereld van Hybride Cloud.

Met Vmware vRealize en vCloud Director bieden we geavanceerde infrastructuur en cloud monitoring en management oplossingen voor x86 omgeving met zowel Vmware, Citrix, Microsoft als KVM virtualisatie oplossingen (hypervisors).

Met IBM Cloud Orchectrator biedt Tectrade een op Openstack gebaseerde totaal oplossing voor hybride cloud management. Een groot voordeel is dat ook IBM PowerSystems ondersteuning beschikbaar is en directe koppeling naar IBM Softlayer kan worden gecreëerd. Er is brede ondersteuning voor overige IBM software oplossingen.

Strategie

Samen met u bespreken we allereerst uw eisen, wensen en doelstellingen, bekijken we de bestaande infrastructuur en stellen een meerjarenplan op het gebied van Enterprise Hybride IT, wellicht dus gebaseerd op software defined computing ideeën. Onze Solution Architecten maken allereerst high level designs, zonder direct naar vendoren of producten te kijken. Op basis van uw specifieke omgeving, eisen en wensen zullen we in een later stadium vervolgens pas kijken naar de concrete invulling hiervan.

Als trusted advisor zullen we samen met u de juiste keuzes maken. U ontvangt van ons immers naast een inspanning- ook een resultaat garantie.

Bel vandaag nog voor meer informatie of maak direct een afspraak 0345- 547040.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@tectrade.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Send this to a friend