Tectrade Power Systems Cloud

Uw data en uw kosten onder controle

De kracht en betrouwbaarheid van IBM Power in een (hybride) Cloud omgeving? Steeds meer organisaties overwegen een overgang naar de Cloud. Een IBM i-omgeving kunt u echter niet simpelweg bij iedere Cloud-leverancier onderbrengen. Daar is een partner met uitgebreide IBM i-kennis en een passende Cloud-omgeving voor nodig.

 

Of u nu kiest voor een on premise omgeving of naar de Cloud wilt, wij bieden u een naadloze integratie naar de IBM Power Cloud. De Tectrade Power Cloud bestaat uit 3 lagen te weten, Datacenter, IBM Power en Storage/Backup:

Datacenter
De Power Cloud is gerealiseerd over twee Tier3++ datacenters in Nederland. Ieder datacenter beschikt over een dedicated internet exchange met directe koppelingen naar hyperscalers als Azure, AWS en IBM Cloud.

IBM Power
De Power Cloud is gerealiseerd met de laatste IBM Power9 technologie. Virtualisatie vindt plaats op basis van PowerVM & PowerVC Cloud. Met de Power9 technologie is het mogelijk op efficiënte wijze IBM i, AIX en Linux omgevingen te hosten.

Storage/Backup
De Power Cloud beschikt over high-end IBM storage op basis van Flash (SSD) en Spinning Disks (DASD) die via de virtualisatielaag wordt ontsloten aan de IBM Power9 omgeving. Voor backup en disaster recovery wordt gebruik gemaakt van een disk-based virtual tape library (VTL). Zowel storage als VTL wordt gerepliceerd naar het secundaire datacenter.

Bestel eenvoudig uw Power partities (i, AIX en Linux) uit de Cloud en geniet van de vele voordelen, we hebben er alvast 10 voor u onder elkaar gezet:

  • Naadloze integratie met uw bestaande IBM Power omgeving;
  • 24/7 Support
  • Zonder extra inspanningen profiteert u altijd van de meest recente updates;
  • Verlaag de afhankelijkheid van interne kennis en beschikbaarheid;
  • Uw data staat lokaal en altijd in een optimaal beveiligd datacenter;
  • Snel en flexibel opschalen;
  • High available;
  • Uw data en uw kosten onder controle;
  • U betaalt alleen voor wat u afneemt;
  • Geen investeringskosten: van CapEx naar OpEx

Wilt u liever volledige ondersteuning en ontzorging? Kies dan voor Tectrade Managed Services! Diverse klanten waaronder Volvo Nederland gingen u al voor!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van IBM Power Cloud voor uw productie of uitwijkomgeving? Onze Power Experts staan voor uw klaar!

Tectrade heeft ruim 25 jaar ervaring met de implementatie en het beheer van Enterprise IBM-omgevingen en heeft alles rondom het Power-platform meegemaakt. We zijn bekend met combinaties als LinuxONE, Linux op Power in combinatie met bijvoorbeeld Sap HANA – alles om ú te helpen bij het realiseren van uw doelstellingen op het gebied van veeleisende workloads en uw reis naar de cloud. We kijken graag met u mee om uw infrastructuur voor u te laten werken.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@tectrade.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Send this to a friend