TectTalk

De voordelen van Dell EMC's Data Domain-oplossingen

Waarom de nieuwe generatie Data Domain Systems u helpt bij de modernisering van uw dataprotectie-strategie.

data domain-oplossingen, DellEMC, Tectrade, TectTalksData Domain oplossingen zijn niet voor niets al jarenlang toonaangevend op het gebied van protectie storage. De oplossing is ontworpen met het oog op de uitdagingen van moderne datacenters zoals big data, cloud en virtualisatie.

Data Domain is de meest snelle, betrouwbare en schaalbare cloud-ready data protectie storage oplossing die op de markt verkrijgbaar is. De geconsolideerde Backup, Archive Backup en Disaster Recovery oplossing zorgt ervoor dat u minder storage ruimte nodig heeft en biedt daarnaast optimale bescherming. Het maakt niet uit of uw data in een private, public of hybride cloudomgeving staat.

Data Domain past perfect binnen de enterprise hybride IT gedachte vanwege zijn platform onafhankelijkheid. Het is naadloos integreerbaar in diverse datamanagement- en protectie oplossingen.

Webinar gemist? Vul het formulier in om de replay te kunnen bekijken en laat u door Tectrade’s Solution Architect Bo-Nathan Londen bijpraten over de specifieke voordelen en mogelijkheden van deze oplossingen die u kunnen helpen bij de modernisering van uw dataprotectie-strategie.

Replay

Heeft u onze TectTalk gemist? Bekijk de replay!

 

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!

Send this to a friend