TectTalk

Evergreen Storage: een All-Inclusive Storage Ownership

Wilt u ook klaar zijn met storage?

Evergreen Storage is het All-Inclusive Storage Ownership van all-flash leverancier Pure Storage. Evergreen Storage verlengt de levenscyclus van storage en garandeert up-to-date technologie en functionaliteit van uw storagesystemen. Zo wordt uw storage alleen maar beter als u er langer mee werkt. U hoeft alleen maar aan te geven hoeveel capaciteit u wilt afnemen en u krijgt de snelste performance.

Bovendien profiteert u van alle voordelen van Pure Storage: moeiteloze installatie en beheer, efficiënte dataopslag én een gecontroleerde, lagere TCO. Zo bent u écht klaar met storage en maakt u een einde aan uw storage-irritaties!

Geen kosten en complexiteit van het implementeren van nieuwe technologie.

Tijdens de TectTalk praten wij u bij over de vele voordelen in elke fase van het bezit zoals:

  • Alle software zit standaard bij iedere aanschaf, zodat uitbreiding van de capaciteit niet leidt tot onnodige licentie-complexiteit.
  • Gegarandeerde effectieve capaciteit volgens contract voor de eerste 6 maanden.
  • Nooit meer downtime
  • Forever Maintenance
  • Upgrade on the Fly
  • Flat en faire onderhoud- en supporttarieven

U leert hoe een ‘storage abonnement’ u helpt bij het verminderen van zorgen en kosten voor onderhoud, updates, software en technologische upgrades. We zullen niet alleen inzoomen op het Evergreen Storage programma gebaseerd op modulaire flash arrays maar ook op de flash-technologie waar deze op gebouwd zijn en waarmee de Pure Storage oplossingen naadloos aansluiten op de veranderende behoefte van de business.

Webinar gemist? Vul het formulier in om de replay te kunnen bekijken.

Replay

Heeft u onze TectTalk gemist? Bekijk de replay!

 

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!

Send this to a friend