Blog

Uw applicaties en data optimaal benutten

SAP HANA informatie real-time dataWilt u cruciale bedrijfsinformatie realtime kunnen inzien? Of analytics benutten om zo tot betere, onderbouwde bedrijfsbeslissingen te komen? Wilt u uw jaar of kwartaal veel sneller af kunnen sluiten? U haalt het optimale uit uw HANA-platform door uw infrastructuur te optimaliseren.

Veel organisaties zijn al bekend met de voordelen van SAP HANA. Het platform is uitermate geschikt om analytics-applicaties slimmer in te zetten, processen te versnellen en data-infrastructuren te vereenvoudigen. Dat wil dan ook zeggen dat in veel gevallen de meest bedrijfskritische applicaties op SAP HANA draaien. Hoe kunt u ervoor zorgen dat u ook daadwerkelijk het maximale uit deze applicaties haalt?

Snelheid als sleutelwoord

Tegenwoordig zijn realtime inzichten onmisbaar om de concurrentie voor te blijven. Op basis van deze inzichten kunnen direct beslissingen genomen worden. U heeft niet langer de tijd om uren of zelfs dagen te wachten op uw query’s en rapporten. Daarbij is het implementeren van SAP HANA alleen niet genoeg. De onderliggende infrastructuur wordt vaak onderschat, maar is wel degelijk van essentieel belang.
Het is daarom cruciaal om voor servers te kiezen die, net als SAP HANA, zijn ontwikkeld voor Big Data. Snelle, betrouwbare servers, zorgen ervoor dat uw IT-omgeving de geavanceerde technologieën en processen van SAP HANA goed kan ondersteunen. Zo kunt u analytics beter benutten om uiteindelijk tot de juiste beslissingen te komen, zonder dat de flexibiliteit en eenvoud van uw omgeving in het geding komen.

Beschikbaarheid garanderen

Om uw data optimaal te kunnen benutten, moet ze wel altijd beschikbaar zijn en blijven. Storage speelt hierbij een belangrijk rol. Hoewel HANA data verwerkt binnen het eigen geheugen, heeft het platform namelijk ook storage nodig voor bijvoorbeeld installatie, back-ups en logs. Het is dan ook belangrijk dat uw storage back-up kan garanderen.
Daarnaast moet uw storage-omgeving beschikken over hoge performance om bijvoorbeeld database recovery en het draaien van query’s te kunnen ondersteunen. Kies dus voor een high-performance, duurzaam en betrouwbaar systeem, dat gemakkelijk te integreren is in een virtuele omgeving.
Zoals u ziet, is SAP HANA alleen niet voldoende om het maximale uit uw data en applicaties te halen.

Is uw IT-omgeving geoptimaliseerd voor SAP HANA? Neem contact met ons op via +31 (0)345 547040 of info@tectrade.nl

Via onze TectTalk pagina’s stellen wij diverse achtergrondartikelen beschikbaar.

Meer berichten

Direct naar TectTalks

Send this to a friend