Blog

Uitdagingen in de wereld van
Enterprise Hybride IT

Vandaag de dag ervaren veel organisaties uitzonderlijk grote uitdagingen op het gebied van data en infrastructuur management. De wereld van Enterprise Hybride IT is een wereld waarin waarde van data en de hoeveelheid enorm toeneemt.

Data dient altijd en overal benaderbaar te zijn, veilig en kosteneffectief opgeslagen.

IT is een dienst geworden, die die de bedrijfsdoelstellingen dient te ondersteunen en middels hybride cloud technieken wordt afgenomen. De bedrijfsvoering gaat er vanuit dat de interne IT functioneert als de Google, Amazon of Microsoft Cloud: altijd beschikbaar, uitermate flexibel en elastisch. Er wordt echter ook verwacht dat de moderne IT omgeving altijd de juiste prestaties biedt. Het verwachtingsniveau is dat intern gegevens net zo snel, of sneller, beschikbaar zijn als op onze iPhone en iPad, gebruik makend van Facebook, Windows Live, Google en overige platformen en applicaties. En dit alles terwijl de volumes data enorm toenemen, de waarde ervan stijgt en de risico’s toenemen.

De wereld van Enterprise Hybride IT biedt enorme kansen voor organisaties, bedrijven en personen. Alles en iedereen is gekoppeld aan een intern, dan wel een extern netwerk. We hebben altijd toegang tot de slimste applicaties die via het web beschikbaar zijn. Voor organisaties is het zaak om te zorgen dat de interne IT voldoet aan al die verwachtingen, meer waarde uit data wordt gehaald en de business daadwerkelijk ondersteund wordt.

In de wereld van Enterprise Hybride IT is elk bedrijf een IT bedrijf geworden.

Het is het fundament, een onmisbaar element voor elk bedrijf, voor elke organisatie. Zodoende dienen we te zorgen dat de IT echt als dienst wordt geboden en cloud enabled is. Door middel van slimme en geavanceerde analytics oplossingen kapitaliseren we de waarde van data en creëren we een competitief voordeel. Betrouwbare security oplossingen dienen de IT omgeving en data te beveiligen tegen de security bedreigingen van vandaag de dag.

Tectrade ontzorgt haar klanten maximaal op het gebied van IT infrastructuur, Hybride Cloud, Big Data & Analytics en Data Protectie & Security. In de adviserende fase ondersteunen wij onze klanten met het uitwerken van de eisen en wensen, deze in lijn te brengen met de doelstellingen van de organisatie. We ontwerpen hybride IT architecturen, verzorgen daadwerkelijke levering, implementatie, migratie en beheerdiensten. Daarnaast bieden we private, public en hybride cloud platformen.

Graag kijken we samen met u naar de beste oplossing voor uw organisatie. Neem contact met ons op via +31 (0)345 547040 of info@tectrade.nl.

Meer berichten

Direct naar TectTalks

Send this to a friend