Big Data & Analytics

Overleeft u in het big data-tijdperk?

Heeft u goed en snel inzicht in uw Big Data?

Niet alleen in de natuur, maar ook in het bedrijfsleven is er sprake van ‘survival of the fittest’. De concurrentie is groot en iedere organisatie strijdt om klanten aan zich te binden en processen efficiënter te maken. Daarbij is de inzet van Big Data & analytics van cruciaal belang. Blijft u uw concurrent nog wel voor in dit Big Data-tijdperk?

Datastromen overspoelen deze wereld. Alle nieuwe technologieën leveren (ruwe) data op, die met de juiste analyses effectief ingezet kunnen worden om processen te verbeteren en slimmer te zijn dan de concurrent. Er komt echter razendsnel data bij uit diverse bronnen, wat het steeds lastiger maakt om er tijdig de relevante inzichten uit te halen. Hoe staat het ervoor in uw organisatie? Bent u al klaar voor big data analytics? En hebt u de performance en snelheid die hiervoor nodig is?

Vergroot uw overlevingskracht met snelle big data analytics

Snelheid is de sleutel in dit snelveranderende big data-tijdperk. De enorme hoeveelheden data moeten opgeslagen, verwerkt en geanalyseerd worden. Gaat dit niet snel genoeg? Dan zal een andere organisatie u wellicht voor zijn en sneller in kunnen spelen op trends in de markt. Big data analytics vraagt dus veel van uw software en hardware, terwijl IT-budgetten over het algemeen niet ruimer worden. Een investering, die nodig is om te overleven, mag dus niet te groot zijn en moet op langere termijn zichzelf terugverdienen en kosten verlagen. Bovendien moet een éénmalige investering toekomstbestendig zijn, zodat u niet blijft investeren.

Wat doen andere enterprises met hun Big Data?

Volgens Gartner was 85% van de Fortune 500 organisaties in 2015 niet in staat om competitief voordeel uit Big Data te halen. Zorg dat u niet in dat rijtje thuis hoort en neem contact op met ons voor een afspraak met één van onze specialisten.

Ga om al de bovenstaande redenen voor één van onze oplossingen. Deze hebben de juiste combinatie van software en hardware, die specifiek ontworpen is met het oog op big data & analytics.

Tectrade adviseert u graag over de oplossing die bij u past en die u een snelle ROI op zal leveren. Big Bata Analytics voor meer en beter inzicht!

We helpen u graag met Big Data Analytics!

Haal het maximale uit uw data

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@tectrade.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Send this to a friend