Hybride Cloud

Is de hybride cloud de beste oplossing voor u?

Lagere kosten, meer flexibiliteit. Het kan een slim idee zijn om uw data, applicaties of infrastructuur naar de cloud – of hybride cloud – te migreren. Maar er zijn zoveel mogelijkheden, dat het belangrijk is om goed uit te zoeken wat bij uw organisatie past!

Hoe haalt u optimale voordelen uit de cloud?

Er zijn vele redenen om te migreren: minder investeringsuitgaven, meer snelheid en flexibiliteit, een lagere TCO en een hogere benuttingsgraad van uw resources. Maar er zijn veel mogelijkheden en de ene organisatie is de andere niet. Het is belangrijk goed te bekijken welke opties er precies passen bij uw organisatie, zodat u het maximale voordeel kunt behalen.

Pas op de plaats

Bent u nog aan het nadenken over welke oplossing het beste bij uw organisatie past? Maak dan even pas op de plaats en neem geen overhaaste beslissingen. Voordat u de wereld van cloud (verder) betreedt, is het van belang de doelstellingen, wensen en ambities van uw organisatie in kaart te brengen. Welke rol hebben uw data, applicaties en infrastructuur? Kunt u huidige IT-investeringen beter benutten en hebt u eventueel nieuwe oplossingen nodig? Nadat dit in kaart is gebracht, weet u niet alleen of de cloud geschikt is voor u, maar ook waarvoor het geschikt is, welk soort hybride oplossing geschikt is en welke keuze u het beste kunt maken.

Gerust in de cloud met Tectrade

Al deze zaken brengt Tectrade graag samen met u in kaart, om u te helpen optimaal te profiteren van de cloud – zonder bijbehorende nadelen. Wij stellen een aanpak voor op basis van public, private of hybrid cloud. We ontwerpen en bouwen de infrastructuur en databeheer-architectuur die u voor de scherpste prijs de prestaties levert die u nodig hebt. Het maximaal benutten van cloud-potentieel vraagt om specialistische kennis en vaardigheden, die moeilijk te vinden zijn binnen uw eigen organisatie. Het permanent in huis halen van dergelijke kennis is prijzig. Tectrade biedt daarom een groot aanbod aan cloud-diensten. Het beheer van uw cloud-oplossing is niet langer een last. U hebt één SLA voor uw private, public en hybrid cloud-infrastructuur, betaalt voor wat u verbruikt en hebt een deskundig team waarop u altijd kunt terugvallen.

Met de hybride cloud op úw manier haalt u eruit wat erin zit!

Meer informatie en blogs over de hybride cloud leest u hier.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Mail naar info@tectrade.nl of bel +31 (0)345 547040. Of vul het contactformulier in.

U kunt ons natuurlijk ook bellen op:
+31 (0)345 547040

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!

We helpen u graag aan de ideale cloudoplossing!

Tectrade Managed ServicesOptimaal cloudbeheer

Send this to a friend