Storage Infrastructure Solutions

Hoe optimaliseer ik mijn data storage-infrastructuur?

Een uitdaging waar iedereen voor staat, en die u op verschillende manieren kunt aangaan.

Nemen de datavolumes binnen uw organisatie almaar toe? Mooi zo! Dan hebt u namelijk de kans om er geweldige innovatieve, strategische, winstgevende dingen mee te doen. Denk hierbij aan realtime business intelligence, gepersonaliseerde klantervaringen, locatiegebaseerde marketing, predictive analytics, snellere en slimmere samenwerking.

Bedenk u eens hoe u uw gegevens moet opslaan en beheren zodat u er dat ene inzicht, die diensten, dat nieuwe concurrentievoordeel uithaalt. En wat u er in de toekomst allemaal nog meer mee kunt doen.

Wanneer u steeds opnieuw schrijfruimte bijkoopt, beheerst u uw data groei niet. Dan beheerst uw data uw groei.

Bij Tectrade werken we samen met onze klanten om het ware potentieel van hun data aan het licht te brengen. En ze vervolgens te helpen om duurzame, strategische oplossingen voor de uitdagingen rondom gegevensgroei te vinden, evalueren en implementeren.

Dit doen we door inzicht te krijgen in welke data er is, van wie deze is, door wie deze wordt benaderd en hoe vaak. We kijken eveneens naar hoe de data infrastructuur presteert, technisch functioneert en ingericht is. Ook kijken we of de performance, robuustheid en beschikbaarheid in lijn is met de eisen en doelstellingen bij calamiteiten. Daarnaast kijken we naar de data protectie en de mogelijkheid om gegevens terug te kunnen zetten wanneer deze om welke reden dan ook niet meer beschikbaar, verloren of beschadigd zijn geraakt.

Data Storage Infrastructuur voor de wereld van Enterprise Hybrid IT

Ons team van specialisten biedt een volledig zeker transitieplan van uw huidige omgeving naar een nieuwe infrastructuur die klaar is voor de wereld van Enterprise Hybrid IT. Zoals u mag verwachten van een onafhankelijke dienstverlener, kijkt Tectrade hierbij alleen naar de meest betrouwbare oplossingen en diensten van de belangrijkste leveranciers in de markt. We hebben sterke samenwerkingsverbanden met en veel expertise van producten en oplossingen van onder andere IBM, Lenovo, Netapp, Nutanix en Pure Storage.

Weet u al hoe uw toekomstige datacenter eruitziet? Wissel eens van gedachten met onze experts, wij denken graag met u mee!

Heeft u nog vragen?

Of wilt u een vrijblijvend gesprek met één van onze specialisten?

U kunt ons natuurlijk ook bellen op:
+31 (0)345 547040

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!

Bekijk onze oplossingen waarmee wij met u kunnen komen tot een optimale storage-infrastructuur.

Server en Storage InfrastructuurSoftware Defined Storage-oplossingen

Send this to a friend