Van AS400 tot IBM i en Power

Tectrade kent uw IBM-omgeving

Klaar zijn voor de wereld van Enterprise Hybride IT, dat is iets wat alle (middel)grote organisaties willen. Met een data-infrastructuur die de juiste prestaties biedt om uw business daadwerkelijk van een goede dienst te voorzien, is dit mogelijk. Een krachtige en betrouwbare IT die past bij uw bedrijf.

Power en betrouwbaarheid van IBM

Die kracht en betrouwbaarheid is binnen handbereik dankzij IBM. De IT-leverancier zet al jaren sterke oplossingen op de markt die voor Enterprises onmisbaar zijn gebleken: AS/400, IBM Power, IBM iSeries. Zoekt u bijvoorbeeld naar een platform voor big data en business intelligence, dan kunt u niet om het IBM Power-platform heen. Internationaal onderzoek door ITIC ondersteunt dat: IBM Power is het meest betrouwbaar en de prijsperformance-verhouding is aanzienlijk beter dan de Intel-alternatieven. Bedrijven kunnen goede beslissingen nemen, dankzij de razendsnelle dataverwerking.

Razendsnel? Ja, de POWER8-processor is speciaal ontwikkeld voor data en is 4x (!) sneller dan de snelste traditionele servers.

Op de hoogte van IBM-ontwikkelingen en -releases

IBM blijft ontwikkelen en kondigt regelmatig nieuwe producten en nieuwe releases van het operating system aan. Zo is Power 9 onlangs al geannonceerd, terwijl het voor velen lijkt alsof Power 8 nog maar net bestaat. Nu hoeft u natuurlijk uw producten niet gelijk te vervangen en nieuwe OS-releases hoeven niet per direct omarmd te zijn, maar op een gegeven moment stopt de support vanuit IBM. Als u dan nog geen actie heeft ondernomen, kan dit uw bedrijfscontinuïteit in gevaar brengen.

Het is voor bedrijven vaak onmogelijk om van alle ontwikkelingen en applicaties op de hoogte te blijven. Tectrade’s Managed Services kunnen de oplossing bieden. Onze specialisten hebben jarenlange kennis van en ervaring met IBM i-omgevingen. Tal van nationale en internationale klanten maken gebruik van deze kennis bij complexe design-, implementatie- en migratieprojecten. Daarnaast groeit de vraag naar onze educatie- en supportdiensten.

Ondersteuning voor IBM i – twee Tectrade Managed Services uitgelicht

  • PowerAssist
    Met Tectrade’s ‘PowerAssist’ bieden wij een bewezen Enterprise managementoplossing voor IBM i. Onze specialisten bieden op SLA gebaseerde monitoring-, reporting- en managementsupportdiensten. PowerAssist is in verschillende servicelevels verkrijgbaar en uit te breiden met aanvullende diensten, zoals performance-metingen, een jaarlijkse health- of disaster recovery-check en escalatie-management.
  • BackupAssist
    Uw gegevens vormen een van uw waardevolste assets. Wanneer het volume toeneemt, kan goede databeveiliging als een zware last aanvoelen. BackupAssist is een volledig beheerde, Enterprise backup- en recovery-oplossing. U krijgt de hoogst mogelijke service levels, dataprotectie en security gebaseerd op uw eisen en wensen.

Tectrade, uw Trusted Advisor in de wereld van Enterprise Hybride IT

Waarom wij ook voor u de beste partner zijn? Tectrade heeft 25 jaar ervaring met de implementatie en het beheer van Enterprise IBM en IBM i-omgevingen en heeft alles rondom het Power-platform meegemaakt. We zijn bekend met combinaties als LinuxONE op Power en Sap HANA op Power – alles om ú te helpen bij het realiseren van uw doelstellingen op het gebied van veeleisende workloads.

We kijken graag met u mee om uw infrastructuur voor u te laten werken!

Uw IBM-oplossing onder de loep?

Wilt u brainstormen over de security van uw IBM i, wilt u de nieuwe OS-release testen op een test-server in ons Cloud Innovation Center of wilt u een Proof of Concept aanvragen? Wij stellen onze specialisten graag beschikbaar!

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!

Solutions Architect aan het woord: Kan een virus uw IBM i omgeving infecteren?

Ransomware en virussen op IBM i: De recente aanvallen met het WannaCry ransomware virus heeft de kijk op de toenemende cyberaanvallen veranderd.
mautic is open source marketing automation

Send this to a friend