Virusscan voor IBM i

Geen enkel systeem is standaard immuum voor virussen en malware

Vaak wordt gezegd dat IBM i immuun is voor virussen maar helaas, ook IBM i kan worden beïnvloed door virussen en malware zoals het WannaCry virus. Iedere andere bewering is onjuist. Er zijn diverse voorbeelden van IBM Power Systemen die slachtoffer zijn geworden van traditionele virussen en zelfs ransomware. De security experts van HelpSystems hebben onlangs een klant geholpen met bijna 250.000 virussen binnen hun IFS!

De gevolgen van virussen en malware

HelpSystems staat bekend als ’s werelds grootste onafhankelijke IBM i Software vendor ter wereld en heeft, net als Tectrade jarenlange ervaring op het gebied van oplossingen rondom AS400/IBM i. Download “When Malware Attacks Your IBM i, AIX, and Linux Servers” en lees over de diepgaande gevolgen van een malware attack voor organisaties.

Gratis virusscan

Via de website van HelpSystems kunt u nu gratis Stand Guard Anti-Virus downloaden voor een proefperiode van 30 dagen voor uw IBM i, AIX en/of Linux server.

Voor meer informatie of vragen met betrekking tot IBM i kunt u direct contact opnemen met onze IBM i specialist auni@tectrade.nl, of bel voor een afspraak via 0345-547045.

Virus op IBM i

mautic is open source marketing automation

Send this to a friend